Γλυκά Νερά: Βίντεο με την αδικοχαμένη Καρολάιν να κάνει προπόνηση kick boxing

13-05-21 | Κοινωνία

Η 20χρονη Καρολάιν που δολοφονήθηκε άγρια στα Γλυκά νερά, είχε πάθος με τις πολεμικές τέχνες και ίσως αυτό το πάθος της να της στοίχισε και τη ζωή.
Αυτά τα δυνατά χτυπήματα ίσως φοβήθηκαν οι τρεις αδίστακτοι δράστες του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά. Η 20χρονη Καρολάιν είχε ασχοληθεί με πολεμικές τέχνες και ίσως προσπάθησε να χτυπήσει τους δράστες για να σώσει την 11 μηνών κόρη της.

Φίλη της 20χρονης ανήρτησε ένα βίντεο με την άτυχη κοπέλα κατά τη διάρκεια προπόνησης. Είναι σίγουρο πως το μητρικό ένστικτο την οδήγησε στο να αντιδράσει όταν είδε το όπλο των δραστών στραμμένο στο μωρό της.

Εκτός από άριστη μαθήτρια, η Καρολάιν είχε πάθος με τις πολεμικές τέχνες. Χωρίς να επιθυμεί τη βία, αγαπούσε τον αθλητισμό και φρόντιζε για να μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

Τελικά, η δύναμη που η ίδια ένιωθε πως έχει σε συνδυασμό με τις γνώσεις αυτοάμυνας και την προσπάθειά της να καλέσει σε βοήθεια με οποιονδήποτε, ίσως αποτέλεσαν ένα συνδυασμό που οι εγκληματίες φοβήθηκαν με αποτέλεσμα να την σκοτώσουν κλείνοντας με απίστευτη βία τις αεροφόρους οδούς της άτυχης μητέρας.