Επίθεση με βιτριόλι: Έλυσε το μυστήριο ο σύντροφος της 35χρονης

11-06-20 | Κοινωνία

Κατέθεσε στην Αστυνομία πριν από λίγη ώρα ο σύντροφος της 35χρονης, που έχει πρσαχθεί από το πρωί της Παρασκευής στη ΓΑΔΑ και θεωρείται η βασική ύποπτη της υπόθεσης επίθεσης με βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο άνδρας, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι και εργοδότης της 35χρονης, δεν είχε ποτέ καμία σχέση με το θύμα. Ακόμη, είπε ότι η 35χρονη θεωρούσε λανθασμένα ότι η 34χρονη Ιωάννα έμπαινε εμπόδιο στο να εξελιχθεί σοβαρά η σχέση τους.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά, η 35χρονη ύποπτη είχε ενοχληθεί από ένα αίτημα φιλίας που είχε κάνει ο σύντροφός της στην 34χρονη πριν από έναν χρόνο και το μένος της δεν είχε σβήσει όλο αυτό το διάστημα, καθώς είχε παθολογική ζήλια.

Η 35χρονη γνώριζε χρόνια την Ιωάννα, καθώς ήταν από την ίδια περιοχή στην Αιτωλοακαρνανία. Η γυναίκα φαίνεται να ήταν ερωτευμένη με τον εν λόγω άντρα, ο οποίος όμως δεν έβλεπε σοβαρά τη σχέση. Ο συγκεκριμένος άντρας άρχισε να μιλάει στο Facebook με την Ιωάννα γεγονός που έκανε την 35χρονη να αρχίσει να σκέφτεται πώς θα πάρει εκδίκηση.