Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο ντελιβεράς που σκότωσε τον πρώην εργοδότη του

24-02-20 | Κοινωνία

Παραδόθηκε στις αρχές ο 32χρονος ντελιβεράς ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου σκότωσε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος fast food.

 Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν τρία από τα τέσσερα άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση της δολοφονίας 45χρονου ιδιοκτήτη ψητοπωλείου στη Θεσσαλονίκη.

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, πρόκειται για τέσσερα αδέλφια, δύο εκ των οποίων συνελήφθησαν σε Αθήνα και Τούμπα, ενώ ακόμα ένας παραδόθηκε.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν 17χρονο ο οποίος εντοπίστηκε στην Αθήνα, έναν 20χρονο ο οποίος συνελήφθη στην Τούμπα και έναν 32χρονο, πρώην εργαζόμενο, οποίος παρουσίαστηκε μόνος του στην Αστυνομία. Αναζητείται ο τέταρτος από τους δράστες, ηλικίας 37 ετών, σύμφωνα με το thestival.gr.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα έγιναν το απόγευμα του Σαββάτου στην οδό Βασιλίσσης Όλγας, όπου βρίσκεται το ψητοπωλείο του θύματος. 

Ξαφνικά, γύρω στις 19:30 τέσσερις νεαροί εισέβαλαν στο κατάστημα, που ήταν γεμάτο κόσμο και άρχισαν να φωνάζουν και να χτυπάνε τον ιδιοκτήτη. 

Ο 32χρόνος ντελιβεράς μάλιστα έβγαλε μαχαίρι και άρχισε να τον χτυπά με μανία στο στήθος και την κοιλιά, τουλάχιστον τέσσερις φορές. Το χτύπημα μάλιστα στην καρδιά στάθηκε μοιραίο για τον άτυχο ιδιοκτήτη του ψητοπωλείου, πατέρα δύο παιδιών. 

Οι δράστες άφησαν το θύμα αιμόφυρτο και τράπηκαν σε φυγή. Ο χώρος αποκλείστηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ ασθενοφόρο παρέλαβε το θύμα και το μετέφερε στο νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου κατέληξε. 

Οι δράστες ταυτοποιήθηκαν αμέσως από το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας και τελικά τρεις από αυτούς συνελήφθησαν. 

Τα κίνητρα της δολοφονίας δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα και αναμένεται να φωτιστούν από την απολογία των δραστών.