Σοκάρουν οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το άγριο έγκλημα στον Πειραιά

14-02-19 | Κοινωνία

Σκηνή από ταινία σπλάτερ θυμίζει το άγριο έγκλημα που έγινε στον Πειραιά, με θύμα έναν 79χρονο άνδρα.

Ο συνταξιούχος ναυτικός, βρέθηκε μέσα στο διαμέρισμά του στην οδό Σαχτούρη 25, σε μία λίμνη αίματος, κατακρεουργημένος από την 50χρονη Χιλιανή σύντροφό του.

Ο άτυχος άνδρας σφαγιάστηκε από τη γυναίκα με την οποία φέρεται να είχε σχέση τους τελευταίους μήνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 50χρονη άρχισε να τον μαχαιρώνει στο λαιμό, στον θώρακα και την κοιλιά, ενώ το στόμα του ήταν φιμωμένο με μανταλάκια.

Μάλιστα φέρεται να είχε τόσο μένος την ώρα που τον μαχαίρωνε, με αποτέλεσμα πολλά κομμάτια από τα ζωτικά του όργανα να βρεθούν διάσπαρτα, να κρέμονται έξω από το σώμα του.

Το σώμα του άτυχου άνδρα ήταν προγραμματισμένο να μεταφερθεί σήμερα για νεκροψία-νεκροτομή στην ιατροδικαστική υπηρεσία του Πειραιά.

Ωστόσο λόγω της κατάρρευσης τμήματος της στέγης στην ιατροδικαστική υπηρεσία, η διαδικασία αναβλήθηκε για αύριο.

Ομολόγησε το έγκλημα η 50χρονη

Μετά την προσαγωγή της στην Ασφάλεια, η συγκάτοικος του θύματος ομολόγησε το έγκλημα.

Η κατηγορούμενη, που στο παρελθόν φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχικές διαταραχές, οδηγείται σήμερα στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών και στη συνέχεια στην Εισαγγελία Πειραιά.

Το ξέσπασμα της κόρης του θύματος

«Μπαμπά, μπαμπά, αν είναι δυνατόν να σε πάρουν σε ένα σάκο... Αν είναι δυνατόν, μπαμπά, μπαμπά... γιατί να σου τύχει κάτι τέτοιο!» ήταν τα λόγια της κόρης του συνταξιούχου ναυτικού που βρήκε φρικτό θάνατο.

Η κόρη του 79χρονου ειδοποιήθηκε ότι ο πατέρας της δε φάνηκε για δουλειά και έτρεξε αμέσως στο διαμέρισμά του. Η αστυνομία ήταν ήδη εκεί. Η κοπέλα ξεκλείδωσε. Μόλις μπήκαν μέσα είδαν την 50χρονη να κάθεται με τον σκύλο της αγκαλιά. Ήταν σε κατάσταση σοκ.