Ένοπλη ληστεία σε βενζινάδικο - Ο υπάλληλος πάλεψε με τον κουκουλοφόρο δράστη

20-10-18 | Κοινωνία

Επεισοδιακή ληστεία σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε βενζινάδικο που βρίσκεται στην περιοχή του Μαρτίνου Φθιώτιδας και συγκεκριμένα στη θέση "Ζέση".

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamiareport.gr, ο ληστής φορώντας κουκούλα πλησίασε αρχικά μια 48χρονη υπάλληλο του πρατηρίου καυσίμων και με την απειλή όπλου της ζήτησε τα χρήματα.

Ο ληστής όμως δεν είχε αντιληφθεί πως στο πρατήριο βρισκόταν άλλος ένας υπάλληλος, επίσης 48 ετών. Ο άνδρας χωρίς δεύτερη σκέψη όρμησε πάνω στον ληστή και τον έριξε κάτω μαζί και τη συνάδελφό του.

Ο 48χρονος προσπάθησε να πάρει το όπλο από τον δράστη, αλλά δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα ο ληστής να καταφέρει να σηκωθεί και να απειλεί ξανά τους δυο υπαλλήλους ότι θα τους σκοτώσει .

Τελικά, σύμφωνα με το lamiareport.gr ο δράστης πήρε τα 650 ευρώ που υπήρχαν στο ταμείο του βενζινάδικου και έφυγε τρέχοντας μέσα στο σκοτάδι.

Οι υπάλληλοι αμέσως ενημέρωσαν την αστυνομία η οποία κινητοποιήθηκε άμεσα και έκανε έρευνες στην περιοχή της Λοκρίδας, χωρίς ωστόσο να εντοπίσει τον ληστή.

Την υπόθεση ανέλαβε η Ασφάλεια Λαμίας.