Πάτρα: 33χρονος ασελγούσε με φίλο του σε 12χρονη μπροστά στη μητέρα της

20-09-18 | Κοινωνία

«Καμπάνα» κάθειρξης εντεκάμισι ετών επιβλήθηκε σε έναν 33χρονο Πακιστανό, ο οποίος εκτόνωνε τις αρρωστημένες ορέξεις του στο κορμί μιας 12χρονης από τη Ρουμανία με την ανοχή της μητέρας της, στο ημιυπόγειο όπου έμενε στα Ψηλά Αλώνια της Πάτρας

Ο αλλοδαπός συνελήφθη τον Οκτώβριο του 2017 με «ντου» αστυνομικών της Ασφάλειας, που τον έπιασαν στο διαμέρισμά του να ασελγεί στη 12χρονη. Την «παρέα» συμπλήρωνε ένας 54χρονος Ελληνας, γνωστός των αστυνομικών από άλλες υποθέσεις, ο οποίος ασελγούσε ταυτόχρονα σε βάρος της 17χρονης αδελφής της Ρουμάνας. Το φρικτό στην υπόθεση ήταν ότι μαζί με τις δύο ανήλικες που είχαν γίνει βορά στις ορέξεις τους βρισκόταν στον χώρο και η 47χρονη μητέρα τους!

Ο ισχυρισμός του Πακιστανού ήταν πραγματικά πρωτότυπος, αφού υποστήριξε ότι είχε έρθει τουλάχιστον έξι φορές σε επαφή με τη μικρή, γιατί ήταν... σύζυγός του και είχαν κάνει μουσουλμανικό γάμο! Μάλιστα, ο Πακιστανός είχε κρατήσει και φωτογραφικά «ενθύμια» από όσα έκανε στη 12χρονη, ενώ στο σπίτι του είχε ακόμη και διεγερτικά χάπια.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηλείας έκρινε τον 33χρονο ένοχο για αποπλάνηση κατ' εξακολούθηση, κατοχή πορνογραφικού υλικού και πρόκληση σκανδάλου με ακόρεστες πράξεις.

Εκτός από τον 33χρονο Πακιστανό, ένοχοι κρίθηκαν ο 54χρονος Ελληνας και η 47χρονη μητέρα, οι οποίοι καταδικάστηκαν με αναστολή σε φυλάκιση δύο ετών και 18 μηνών αντίστοιχα.