Ψαριανός: Το μόνο βρωμοκάναλο παγκοσμίως η ΕΡΤ

18-07-18 | Κοινωνία

Σκληρή κριτική από τον  βουλευτή του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός κατά της  ΕΡΤ με αφορμή τα δημοσιεύματα για τη ζημιά 3 εκατομμυρίων ευρώ που είχε η κρατική τηλεόραση κατά την περίοδο του Μουντιάλ.

Συγκεκριμένα, με μια μεταμεσονύχτια ανάρτησή του στο Twitter ο Γρηγόρης Ψαριανός εξαπέλυσε επίθεση στην ΕΡΤ αποκαλώντας την «Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Βόθρο των Τσάτσων και των Δουλικών»!

«Ο γελοίος Εθνικός Ραδιοτηλεοπτικός Βόθρος των Τσάτσων και των Δουλικών, κατάφερε Ζημιά σχεδόν 3 εκατομμυρίων με το Μουντιάλ που έβρεχε εύκολο χρήμα σ’ όλο τον κόσμο. Το μόνο βρωμοκάναλο Παγκοσμίως!», έγραψε στο twitter ο Γρηγόρης Ψαριανός.

Υπενθυμίζεται ότι η κρατική τηλεόραση είχε «ζημιά» 3 εκατομμυρίων ευρώ καθώς τα διαφημιστικά έσοδα δεν κάλυψαν το ποσό για την αγορά των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Μουντιάλ, παρά το γεγονός ότι τής έφερε υψηλότατα νούμερα τηλεθέασης.

Ο γελοίος Εθνικός Ραδιοτηλεοπτικός Βόθρος των Τσάτσων και των Δουλικών, κατάφερε Ζημιά σχεδόν 3 εκατομμυρίων με το Μουντιάλ που έβρεχε εύκολο χρήμα σ' όλο τον κόσμο.
Το μ ό ν ο βρωμοκάναλο Παγκοσμίως!

— Grigoris Psarianos (@grpsarianos) 16 Ιουλίου 2018

 

eleftherostypos