Αυτός είναι ο 23χρονος που ασελγoύσε σε βάρος ανήλικης πληρώνοντας την μητέρα της

11-07-18 | Κοινωνία

Τις φωτογραφίες και τα στοιχεία του 23χρονου που ασελγούσε σε βάρος ανήλικης με τη συγκατάβαση της μητέρας της έδωσε η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης στη δημοσιότητα.

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 23χρονου ημεδαπού , ο οποίος, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικης και συνελήφθη δυνάμει σχετικού εντάλματος (σχετ. το από 29-06-2018 Δ.Τ. της Υπηρεσίας μας).

Δείτε στο site της Ελληνικής Αστυνομίας φωτογραφίες του 23χρονου  

Για την υπόθεση συνελήφθη και η μητέρα της 14χρονης σήμερα κοπέλας, ο σύντροφός της, καθώς και η 45χρονη μητέρα του 23χρονου.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι πράξεις γίνονταν έναντι χρηματικών ανταλλαγμάτων και σε γνώση της μητέρας τόσο του θύματος όσο και του δράστη. Η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει κατά περίπτωση τα αδικήματα της αποπλάνησης ανηλίκου κάτω των 14 ετών, του βιασμού, της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια και της μαστροπείας κατ’ εξακολούθηση και από κοινού.