Ανατίναξαν ΙΧ μέσα στο δάσος της Βαρυμπόμπης

27-04-18 | Κοινωνία

Στον αέρα για άλλη μία φορά σηκώθηκαν οι λιγοστοί κάτοικοι στα βόρεια της Βαρυμπόμπης στο ύψος της “Θέας» όταν τα ξημερώματα γύρω στις 4:30 ακούστηκαν εκρήξεις.

Σύμφωνα με μαρτυρία του Πρόεδρου της ΔΗΦΑ Γιώργου Δασκαλάκη που ζει στην περιοχή για άλλη μία φορά ο τρόμος κάλυψε την περιοχή αφού άνθρωποι της νύχτας βρίσκουν εκεί πρόσφορο έδαφος στο να λύσουν τις διαφορές τους ή να σβήσουν τα ίχνη τους όπως έγινε χτες το βράδυ με τον πυρπολισμό ενός ΙΧ Seat.

Ο τρόμος όμως πλέον των κατοίκων δεν είναι μόνο η δράση των εγκληματικών στοιχείων (να θυμίσουμε πως πριν λίγες μέρες είχε ξανά πυρποληθεί ΙΧ και πριν μερικούς μήνες είχε βρεθεί δολοφονημένος ένας νεαρός άντρας) αλλά και η επέκταση των πυρκαγιών.

Ο Γιώργος Δασκαλάκης δήλωσε χαρακτηριστικά «Η ανησυχία μας είναι αυξημένη όσο μπαίνουμε στην καλοκαιρινή περίοδο αφού ο κίνδυνος να επεκταθεί η φωτιά από τέτοιου είδους δράσεις στην Πάρνηθα ειναι τεράστιος. Ενώ όλοι μας προσπαθούμε να ενισχυθεί η αντιπυρική προστασία στην περιοχή και έχοντας να αντιμετωπίσουμε τους εμπρηστές τώρα καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε και τους εγκληματίες που έρχονται απ’ όλη την Αττική για να λύσουν τις διαφορές τους»

 

Acharnorama