Επίθεση σε περιπολικά με πέτρες και μάρμαρα στο Πεδίο του Άρεως

18-04-18 | Κοινωνία

Επίθεση με πέτρες και μάρμαρα από ομάδα αγνώστων δέχτηκαν δυο περιπολικά χθες το απόγευμα στην πολύπαθη περιοχή του Πεδίου του Άρεως.

Όλα ξεκίνησαν στις 5 και μισή το απόγευμα όταν περιπολικό της Άμεσης Δράσης εντόπισε ένα κλεμμένο μηχανάκι στην οδό Μαυρομματαίων. Οι αστυνομικοί όμως δεν περίμεναν ότι θα δέχονταν επίθεση από… το πουθενά. Σύμφωνα με μαρτυρίες, πέντε άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και κουκούλες άρχισαν να τους βρίζουν και να πετούν πέτρες και μάρμαρα. Αποτέλεσμα, να προκληθούν ζημιές στον ουρανό του περιπολικού, στην πόρτα ενώ το πίσω παρ μπριζ έγινε θρύψαλα.

Οι αστυνομικοί έφυγαν όπως όπως και από καθαρή τύχη δεν τραυματίστηκαν ενώ οι νεαροί βρήκαν καταφύγιο σε κτήριο της οδού Αντωνιάδου το οποίο τελεί υπό κατάληψη εδώ και αρκετό καιρό. Τελικά, μετά από ώρα οι αστυνομικοί κατάφεραν να απομακρύνουν το μηχανάκι από την… «καυτή» ζώνη της Μαυρομματαίων και να το μεταφέρουν στο τμήμα ασφαλείας της περιοχής. Όπως αποδείχτηκε το δίκυκλο ήταν κλεμμένο την προηγούμενη μέρα από την Κυψέλη.