Αυτός είναι ο 33χρονος από το Μπανγκλαντές που ασέλγησε σε 14χρονη στη Λέσβο

24-07-17 | Κοινωνία

Στο φως της δημοσιότητας δόθηκαν, με εντολή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Μυτιλήνης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 33χρονου από το Μπανγκλαντές ο οποίος κατηγορείται ότι στις 20 Ιουνίου ασέλγησε σε ένα 14χρονο κορίτσι στη Λέσβο.

Πρόκειται για τον Mizan Kazi του Anayat και της Anwara, που γεννήθηκε στις 5 Ιουλίου 1984 στο Μπανγκλαντές. Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για κατάχρηση σε ασέλγεια με παθόντα ανήλικο και αποπλάνηση παιδιού. Ο 33χρονος από το Μπανγκλαντές κατηγορείται ότι παρέσυρε ένα ανήλικο κορίτσι από το πάρκο της Αγίας Ειρήνης, όπου έπαιζε στην παιδική χαρά, σε απόμερο χώρο του πάρκινγκ και προχώρησε σε ασελγείς πράξεις επάνω του.

Η σύλληψή του έγινε έπειτα από καταγγελία της μητέρας του κοριτσιού, το οποίο αναγνώρισε στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου τον φερόμενο ως δράστη. Ο 33χρονος ήταν μικροπωλητής και είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές, καθώς εμπλεκόταν σε υπόθεση εκβιασμού σε βάρος ομοεθνούς του, επειδή μαζί με άλλους συνεργάτες προσπάθησε να του αποσπάσει χρηματικό ποσό.