Ηράκλειο: Σκότωσε τη σύζυγο του αστυνομικού με 28 μαχαιριές

15-02-17 | Κοινωνία

Μια πραγματικά συγκλονιστική υπόθεση....

Ήταν μια υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο... Όχι μόνο για το θάνατο της άτυχης γυναίκας μα και για τον τροπο που ο μανιακός, όπως αποδείχτηκε, δολοφόνος, κατακρεούργησε τη 45χρονη που ανυποψίαστη μαζί με το σύζυγο της, κτυπούσαν ,εκείνο το ζεστό καλοκαιρινό απόγευμα του Αυγούστου του 2011, την πόρτα του σπιτιού όπου διέμενε ο 48χρονος

Έτσι, σήμερα Τετάρτη, εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό, από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο, στο Ηράκλειο, η υπόθεση δολοφονίας της 45χρονης Ελένης Πανταγάκη, σε πολυκατοικία της λεωφόρου Χρυσοστόμου.

Ο δράστης είχε καταφέρει δεκαδες μαχαιριες κατά του θύματος αλλά και του αξιωματικού συζύγου της, που δεν πρόλαβε να αντιδράσει ενώ είχε τραυματιστεί και ο ίδιος.

Πρωτόδικα, ο 48χρονος δράστης, που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και κρίθηκε ένοχος, με μειωμένο καταλογισμό, καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης 38 ετών και 22 μηνών.

Η άτυχη γυναίκα δέχτηκε επίθεση, από τον δράστη, όταν θέλησε μαζί με τον σύζυγό της, αξιωματικό της Αστυνομίας Τηλέμαχο Πανταγάκη, να ζητήσουν εξηγήσεις γιατί παρενοχλούσε την 40χρονη ενοικιάστριά τους, η οποία διέμενε απέναντι κι αντιμετώπιζε την εριστική συμπεριφορά του δράστη.

Γι' αυτό το λόγο είχε καλέσει στο σπίτι της την οικογένεια Πανταγάκη, σε μια προσπάθεια να τον συνετίσουν!

cretalive