Ηλίας Ψινάκης: Ποιος και γιατί μου επιτέθηκε στην τουαλέτα

18-11-16 | Κοινωνία

Στο επεισόδιο που συνέβη στο δημοτικό συμβούλιο του Μαραθώνα, όταν τον κλείδωσαν στην τουαλέτα κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου, αναφέρθηκε στην κάμερα της εκπομπής “La Biri Biri” ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης.

«Δεν πρόλαβαν να φύγουν οι Κινέζοι κι έγινε αυτή η αηδία, μια σαχλαμάρα από άτομα σαχλαμάρες. Ο συγκεκριμένος κύριος είναι παντρεμένος με μια πρώην δημοτική μου σύμβουλο, που ήταν στην παράταξη. Αυτή η κυρία, στους τέσσερις μήνες, μαζί με έναν άλλον κύριο, έναν πολύ στενό φίλο οικογενειακό, παραιτήθηκαν και έκαναν αντιπολίτευση, με την έγγραφη δικαιολογία ότι δεν βλέπουν αποτέλεσμα από τη δημοτική αρχή. Ο συγκεκριμένος κύριος είχε ξανάρθει στο δημοτικό συμβούλιο με αυγά, με γιαούρτια, αλλά δεν ήμουν στο συμβούλιο γιατί ήμουν με τον Κινέζο πρέσβη» είπε ο κος Ψινάκης.

«Ήμουν πέντε ώρες στο συμβούλιο, κάποια στιγμή έπρεπε να πάω να αδειάσω τον… καθετήρα. Αυτός ο κύριος ήρθε, νόμιζε ότι δεν έχω φρουρά και μπήκε να με πλακώσει, την ώρα που εγώ έβγαινα από την τουαλέτα. Ευτυχώς ο αστυνομικός μου τον πρόφτασε και τον έβγαλε έξω. Μου είπε η ασφάλεια να μείνω για λίγο μέσα μην γίνει καμιά μανούρα και αυτός μετά την κοπάνησε» εξήγησε ο δήμαρχος Μαραθώνα, ο οποίος τόνισε ότι δεν τον φυγάδευσαν.

«Δεν του επιτέθηκε κανένας συνεργάτης μου, μόνο ο φρουρός τον απομάκρυνε. Δεν ήρθε να με φιλήσει στο στόμα με γλώσσα, ήρθε να με πλακώσει. Να κινηθεί δικαστικά, αυτός θα πάει μέσα, εγώ πήγα στο μπάνιο. Η αλήθεια είναι μία και την ξέρει η αστυνομία», είπε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Ψινάκης.