Oι Αθηναίοι έτρεξαν για τον καρκίνο του μαστού

25-09-16 | Κοινωνία

Mε μεγάλη συμμετοχή κόσμου ολοκληρώθηκε ο «8ος Αγώνας Δρόμου και Περιπάτου Greece Race for the Cure» που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Άλμα Ζωής, με στόχο την ευαισθητοποίηση για τη νόσο.

 

 

 

Μικροι και μεγάλοι φόρεσαν τα αθλητικά τους παπούτσια και έτρέξαν ή περπάτησαν στους κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας.

 

 

Οι εκδηλώσεις ξεκινήσαν από νωρίς το πρωί της Κυριακής 25/9, με ειδικά διαμορφωμένους παιδότοπους και προγράμματα διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους, ενω Στις 11:30 ξεκίνησε  ο αγώνας δρόμου από τη Βασιλίσσης Σοφίας, ενώ η εκκίνηση του περιπάτου δόθηκε  από την Βασιλίσσης Όλγας.

 

 

Οι νικητές

Στους άνδρες, πρώτος τερμάτισε ο Κώστας Δρόσος με χρόνο 16,37. Δεύτερος ο Αβράαμ Αβράμης με χρόνο 16,49 και τρίτος ο Χαβιέρ Μαρέλι με χρόνο 17,36.

Στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Κύπρια Ελπίδα Χριστοδουλίδου με χρόνο 20,16. Δεύτερη η Ειρήνη Λαγονίκα με χρόνο 20,41 και τρίτη η Κική Αικατερίνα με χρόνο 21,41.

Στις γυναίκες Survivors, πρώτη ήρθε η Κατερίνα Χαντζοπούλου με χρόνο 26,49. Δεύτερη η Νεκταρία Λυμπέρη με χρόνο 30,39 και τρίτη η Αγγελική Τσουκάτου με χρόνο 31,05.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

thetoc