Το μήνυμα της μάνας του Παπαγεωργίου: Μάριε, η ψυχή μου δεν ηρεμεί αν δεν σε βρει

10-08-16 | Κοινωνία

Ραγίζει καρδιές το συγκινητικό μήνυμα που ανάρτησε στο facebook η τραγική μητέρα του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου, με αφορμή τη συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από την απαγωγή και τη μυστηριώδη εξαφάνισή του!

Ολο αυτό το διάστημα η Βαρβάρα Θεοδωράκη δεν έχει σταματήσει να αναζητεί την αλήθεια, ενώ έχει απευθύνει επανειλημμένες εκκλήσεις σε όσους γνωρίζουν τι συνέβη στον μονάκριβο γιο της να της πουν πού είναι θαμμένος.Ο Μάριος Παπαγεωργίου

Στο τελευταίο σπαρακτικό μήνυμά της τονίζει ότι η ψυχή της δεν θα ηρεμήσει, αν δεν βρει το παιδί της. Συγκεκριμένα, αναφέρει:

«Μαύρη επέτειος. Πέρασαν τέσσερα χρόνια από την τελευταία φορά που άκουσα τη φωνή σου, που με αγκάλιασες και μου είπες: "Σ' αγαπώ". Τέσσερα χρόνια και τα μάτια μου ακόμα δεν έχουν στεγνώσει, τα δάκρυά μου είναι ακόμα νωπά. Η ψυχή μου δεν είναι ήρεμη αν δεν σε βρω να σου κάνω ένα μνήμα, να σου ανάψω το καντήλι, να μπορώ να σου μιλήσω και να σε ακουμπήσω έστω και από ένα ψυχρό μάρμαρο. Μάριε, σ' αγαπώ»!

Ο 26χρονος Μάριος Παπαγεωργίου είχε αναχωρήσει στις 9 Αυγούστου 2012 από το Διακοφτό Αχαΐας, όπου βρισκόταν με τη μητέρα του, με προορισμό την Αθήνα. Εκεί συναντήθηκε με τον 72χρονο, στενό φίλο της οικογένειας , ο οποίος φέρεται ως ο άνθρωπος που έστησε την απαγωγή και εξαφάνισε τη σορό του.

Την επόμενη μέρα η κυρία Θεοδωράκη δέχτηκε τηλεφώνημα από αγνώστους που της είχαν ζητήσει λύτρα 620.000 ευρώ, κι από τότε ο γιος της δεν έχει δώσει κανένα σημάδι ζωής. Πριν από δύο χρόνια οι δράστες δικάστηκαν για ανθρωποκτονία, αρπαγή, σύσταση συμμορίας και απόπειρα εκβίασης, και ο Μιχαλεάκος καταδικάστηκε σε ισόβια και κάθειρξη 23 ετών.