Στην Αθήνα οι σοροί των τριών αεροπόρων

12-02-16 | Κοινωνία

Στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας μεταφέρθηκαν οι σοροί των τριών μελών του πληρώματος του ελικοπτέρου ΑΒ-212 του Πολεμικού Ναυτικού που συνετρίβη στην Κίναρο, χθες τα ξημερώματα.

Οι σοροί μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο του Πυροσβεστικού Σώματος, το οποίο προσγειώθηκε στο ελικοδρόμιο του στρατοπέδου ΣΑΚΕΤΑ, στις 16:15 μ.μ. και ακολούθως παρελήφθησαν από ασθενοφόρα του Πολεμικού Ναυτικού με προορισμό το 251 ΓΝΑ, όπως έγινε γνωστό από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού.

Στη συνέχεια θα διενεργηθεί η νεκροψία-νεκροτομή , προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου των τριών ανδρών του Ναυτικού.

Νωρίτερα την Παρασκευή, εντοπίστηκε η σορός του υποπλοιάρχου Αναστασίου Τουλίτση, κυβερνήτη του μοιραίου ελικοπτέρου ΑΒ-212 που συνετρίβη χθες στο βορειοδυτικό τμήμα της Κινάρου, όπως έγινε γνωστό από το ΓEΕΘΑ.

Η σορός εντοπίσθηκε στη στεριά, κοντά στο σημείο όπου βρέθηκαν και οι σοροί του υποπλοιάρχου Αναστασίου Πανανά και του ανθυπασπιστή Ελευθερίου Ευαγγέλου. Τα σωστικά συνεργεία ξεκίνησαν τη διαδικασία περισυλλογής της σορού.