Amber Alert: Εξαφανίστηκαν δύο ανήλικα κορίτσια από την Αθήνα. Βοηθείστε

18-03-15 | Κοινωνία

Amber alert σήμανε για δύο κορίτσια, 14 και 15 χρονών που εξαφανίστηκαν από την περιοχή του Ταύρου η Νταϊάνα και από τα Άνω Πετράλωνα η Σιμπέλ.
Δείτε τις ανακοινώσεις και τις αφίσες εξαφάνισης και βοηθήστε στην ανεύρεση τους.

Εχθές 17 Μαρτιου 2015 στις 14:00 το μεσημέρι, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Ταύρου η Νταϊάνα Ν., 14 ετών.

Η Νταϊάνα έχει ύψος 1.55 μ., ζυγίζει 40 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρο μπουφάν με κουκούλα, μπλε τζιν παντελόνι και ροζ παπούτσια.

Δεδομένων των κινδύνων που διατρέχει η Νταϊάνα, κρίθηκε αναγκαία η δημοσιοποίηση της εξαφάνισής της και είναι ιδιαίτερα σημαντική η συμμετοχή των πολιτών προκειμένου σύντομα να βρεθεί και να επιστρέψει στην οικογένειά της.

 

Βρέθηκε η 14χρονη μαθήτρια που είχε εξαφανιστεί στον Ταύρο

Στις 16 Μαρτίου 2015 στις 18:00, η Σιμπέλ εξαφανίστηκε από την περιοχή των Άνω Πετραλώνων. Η ανήλικη έκτοτε δεν έχει επικοινωνήσει με την οικογένειά  της. Η Σιμπέλ έχει μαύρα μακριά μαλλιά, μαύρα μάτια, ύψος 1.70 μ. και ζυγίζει 65 κιλά.  Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε πλεχτή μπεζ ζακέτα, άσπρο τζιν παντελόνι και ροζ αθλητικά παπούτσια. Η Σιμπέλ βρίσκεται ήδη ένα εικοσιτετράωρο μακριά από τους δικούς της ανθρώπους, οι οποίοι ανησυχούν και ελπίζουν με τη βοήθεια όλων μας σύντομα να βρεθεί και να επιστρέψει κοντά τους.