Συνελήφθη η Αγγελική, συνεργός του Ξηρού

02-03-15 | Κοινωνία

Στη σύλληψη της 22χρονης Αγγελικής  Σπυροπούλου, που φέρεται να ήταν συνεργός του Χριστόδουλου Ξηρού, προχώρησε η αστυνομία στη Σαλαμίνα.

Η Αγγελική συνελήφθη σε κοντινό σημείο από εκείνο που είχε συλληφθεί το περασμένο Σάββατο η 36χρονη "αγγελιοφόρος" του Χριστόδουλου Ξηρού.

Για την 22χρονη φοιτήτρια, που είχε στρατολογηθεί από τους «Πυρήνες της Φωτιάς» ήταν το άτομο που τους τελευταίους έμεινε στο πλευρό του Ξηρού, η αντιτρομοκρατική είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό τους τελευταίους μήνες.

Η νεαρή έχει μεταφερθεί ήδη στα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής. Η 22χρονη ήταν ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των Πυρήνων και του Χριστόδουλου Ξηρού.

Να υπενθυμίσουμε πως πριν λίγες μέρες μια 36χρονη, ένας 32χρονος και ένας 39χρονος, είχαν συληφθεί για την ίδια υπόθεση. Η 36χρονη κατηγορείται για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και εκτιμάται ότι είχε μεσολαβητικό ρόλο ανάμεσα στον Χριστόδουλο Ξηρό, την καταζητούμενη συνεργάτιδά του Αγγελική και ένα ακόμα άτομο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα είχε διαμεσολαβητικό ρόλο ανάμεσα στον Ξηρό και σε άλλους κρατουμένους των Πυρήνων στις φυλακές Κορυδαλλού, ενώ φέρεται να είχε παραδώσει το ποσό των 5.000 ευρώ στην καταζητούμενη Αγγελική Σπυροπούλου.