"Η Βίκυ Σταμάτη μας απειλεί με μηνύσεις εάν δεν ..."

22-10-14 | Κοινωνία

Οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Δρομοκαΐτειο όπου νοσηλεύεται η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, την κατηγορούν για παράλογες απαιτήσεις και απειλές της προς εκείνους.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος νοσηλευτών Ψυχιατρικών Νοσοκομείων Ν. Αττικής, αναφέρεται ότι η Βίκυ Σταμάτη απειλεί τους νοσηλευτές με μηνύσεις αν δεν κάνουν δεκτά τα αιτήματά της.

Στην ανακοίνωσή τους, οι νοσηλευτές αναφέρουν:

Σχετικά με Δελτίο Τύπου του δικηγόρου κ. Ραγκούση και ιδιαίτερα με τις δηλώσεις περί «λεκτικής και σωματικής επίθεσης και προσπάθειας εξευτελισμού από εργαζομένους» προς τη νοσηλευόμενη πελάτισσά του ο ΣΥ.ΝΟ.ΨΥ.ΝΟ ΕΣΥ Ν. Αττικής επισημαίνει τα εξής:

- Οι δηλώσεις στο δελτίο Τύπου περί "λεκτικής και σωματικής επίθεσης και προσπάθειας εξευτελισμού από εργαζόμενους" δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

- Το νοσηλευτικό προσωπικό κατά καιρούς έχει δεχθεί από μέρους της απειλές για μηνύσεις, με αποτέλεσμα να εργάζεται υπό τον φόβο πειθαρχικών και ποινικών διώξεων.

- Από τις πρώτες ημέρες νοσηλείας η νοσηλευόμενη ζητούσε να έχει στην κατοχή και στο δωμάτιό της διάφορα απορρυπαντικά εξαιρετικά επικίνδυνα για τους νοσηλευόμενους.

- Η Διεύθυνση Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, ο θεράπων ιατρός και η ιατρική ομάδα της κλινικής είναι ενήμεροι για τα προβλήματα και τους κινδύνους που μπορεί να προκύψουν από τη συμπεριφορά της νοσηλευόμενης.

- Το νοσηλευτικό προσωπικό θα αγωνίζεται να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες ψυχικής υγείας σε όλους τους νοσηλευόμενους ασθενείς και φυσικά δεν θα επηρεαστεί από τους άδικους και άστοχους χαρακτηρισμούς του δικηγόρου της νοσηλευόμενης».