Κερατσίνι: Χιλιάδες κόσμου στην πορεία μνήμης για τον Φύσσα

18-09-14 | Κοινωνία

Ένταση επικρατεί στην πορεία μνήμης για τον Παύλο Φύσσα στο Κερατσίνι.

Πιο συγκεκριμένα, ομάδες αναρχικών που συμμετείχαν στο αρχικό σώμα της πορείας, η οποία κατευθύνεται στην πλατεία Παγκόσμιας Ειρήνης στον Κορυδαλλό, έσπασαν βιτρίνες καταστημάτων στην οδό Σαλαμίνος.

Ωστόσο σε εξέλιξη βρίσκονται και άλλες διαδηλώσεις, ενώ προηγήθηκε η μετονομασία της Παναγή Τσαλδάρη σε οδό Αντιφασίστα Παύλου Φύσσα.

Χιλιάδες κόσμου ανάμεσά σε αυτούς φίλοι και γνωστοί του αδικοχαμένου 34χρονου κρατώντας πολύχρωμα μπαλόνια στα χέρια βρίσκονται στην περιοχή όπου διοργανώνεται το παναττικό συλλαλητήριο.

Οι συμμετέχοντες θα κάνουν μια συμβολική χειρονομία ειρήνης και θα αφήσουν εκατοντάδες μπαλόνια στον ουρανό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σε εκείνο το σημείο το πλήθος θα χωριστεί και κάποιοι θα κατευθυνθούν προς την πλατεία Μέμου και άλλοι προς τα Ταμπούρια.

Στην πορεία βρίσκεται και αντιπροσωπεία από τις απολυμένες καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ, ενώ οι δρόμοι όπου διεξάγεται είναι κλειστοί.

Ακόμα ελικόπτερα της αστυνομίας πετούν πάνω από το Κερατσίνι και τη Νικαία.

Το πρωί της Πέμπτης ​«αθάνατος» φώναζε πλήθος κόσμου στην συγκέντρωση για τα αποκαλυπτήρια του μνημείου του Παύλου Φύσσα στο σημείο που έπεσε νεκρός πριν από ένα χρόνο, από το μαχαίρι του Γιώργου Ρουπακιά στο Κερατσίνι!