Συγκινητική επιστολή στην Ε.ΛΑΣ για τον σωτήρα της συντρόφου του

02-09-14 | Κοινωνία

Μια ιδιαίτερα συγκινητική επιστολή απέστειλε στην Ελληνική Αστυνομία ανώνυμος πολίτης, θέλοντας να απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον αστυνομικό που με αυτοθυσία -αν και εκτός υπηρεσίας- κατάφερε να σώσει τη σύντροφό του από βέβαιο θάνατο από τα χέρια του πρώην συζύγου της.

Ο αποστολέας περιγράφει πώς ο υπαστυνόμος Δ.Π., που γυμναζόταν σε γυμναστήριο στην Καλογρέζα, είδε την 24χρονη Αννα να δέχεται επίθεση ενώ μιλούσε στο τηλέφωνο πηγαίνοντας στη δουλειά της από τον σωματώδη πρώην σύζυγό της, ο οποίος κρατούσε μαχαίρι, και πώς έσπευσε να της σώσει τη ζωή. Η επιστολή, που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα Policenet.gr στο ίντερνετ, συνοδεύεται και από τη φωτογραφία της κοπέλας, η οποία δείχνει το κόψιμο το οποίο πρόλαβε να της προκαλέσει στον λαιμό ο πρώην σύζυγός της.

«Αρχισε να φωνάζει βοήθεια... Εκείνος έχει αρχίσει να της κόβει τον λαιμό με τη φαλτσέτα. Με τις φωνές της Αννας ο υπαστυνόμος Δ.Π. βγαίνει έξω από το γυμναστήριο και αρχίζει να παλεύει με τον εν διαστάσει σύζυγο. Του πήρε τη φαλτσέτα και τον ακινητοποίησε» αναφέρει η επιστολή, όπου επισημαίνεται ότι ο δράστης συνελήφθη και καταλήγει: «Η Αννα ευγνωμονεί την Ελληνική Αστυνομία και μακάρι αυτή η πράξη να γίνει γνωστή, επειδή αξίζει συγχαρητήρια ο Δ.Π., όπως και όλοι οι αστυνομικοί που βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή τους για το καλό του τόπου μας».