Κοινωνία

Κλειστά σχολεία λόγω χιονιού στη Θεσσαλονίκη Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου

-
09-02-12

Κλειστά θα μείνουν και σήμερα με αποφάσεις των δήμων τους, λόγω των χιονοπτώσεων και της κακοκαιρίας, αρκετά σχολεία της Βόρειας Ελλάδας.

Με απόφαση του αρμόδιου αντιδημάρχου Πολυγύρου κ. Χρ. Βορδού, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία του Δήμου Πολυγύρου (Α΄ βάθμιας και Β΄βάθμιας εκπαίδευσης) αύριο Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012, πλην των σχολείων της παραθαλάσσιας ζώνης (Όλυνθος, Καλύβες, Ορμύλια και Μεταμόρφωση) ,ανακοίνωση για τα οποία θα αναρτηθεί αύριο το πρωί στον δικτυακό τόπο του Δήμου.

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου αποφάσισε να μην ανοίξουνόλα τα σχολεία όλων των βαθμίδων Εκπαίδευσης, σε όλες τις δημοτικές ενότητες του δήμου.
Με απόφαση του δημάρχου κ. Ιωάννη Αναστασιάδη, όλα τα σχολεία όλων των βαθμίδων Εκπαίδευσης, σε όλες τις δημοτικές ενότητες του δήμου Λαγκαδά θα παραμείνουν κλειστά.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Πυλαίας – Χορτιάτη κ. Ιγνάτιο Καϊτεζίδη, ανοιχτά θα παραμείνουν σίγουρα τα σχολεία σε Πανόραμα και Πυλαία, ενώ μέσα στη διάρκεια της νύχτας θα αποφασιστεί για αυτά των περιοχών Ασβεστοχώρι, Χορτιάτης, Φίλυρο, Εξοχή.

Όπως δήλωσε στο Ρ.Θ. ο δήμαρχος Χαλκηδόνας Παναγιώτης Δαϊκούδης , όλα τα σχολεία του δήμου θα ανοίξουν μετά τις 9 το πρωί.

spnews.gr