Δολοφονία 40χρονου ύστερα από καβγά στο δρόμο για την προτεραιότητα

04-03-08 | Κοινωνία
Δολοφονία 40χρονου ύστερα από καβγά που ξεκίνησε από επικίνδυνο ελιγμό και παραβίαση προτεραιότητας οδηγού αυτοκινήτου συγκλονίζει από χθες την κοινή γνώμη. Νεκρός δεν είναι ο οδηγός του οχήματος που έπραξε το...ατόπημα, όπως ίσως θα αναμενόταν, αλλά ο συνεπιβάτης.

Το άγριο φονικό συνέβη στις 4.15 το απόγευμα χθες, στη συμβολή των οδών Ηπείρου και Αχαρνών, στην περιοχή της Ομόνοιας και δράστης είναι άγνωστος -ώς αργά το βράδυ- οδηγός μοτοσικλέτας. Οπως είπε στους αστυνομικούς ο οδηγός του οχήματος, τόσο ο ίδιος όσο και ο συνοδηγός είχαν εμπλακεί νωρίτερα σε διαπληκτισμό με οδηγό μοτοσικλέτας, ο οποίος θεώρησε ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου έκανε ιδιαίτερα επικίνδυνο ελιγμό, «κλείνοντας» το δρόμο του μοτοσικλετιστή.

Μετά τη σύντομη ανταλλαγή εκατέρωθεν ύβρεων, ο οδηγός του αυτοκινήτου απομακρύνθηκε πιστεύοντας ότι ο καβγάς πήρε τέλος. Παρακάτω, όμως, τα δύο οχήματα σταμάτησαν σε φωτεινό σηματοδότη. Ο μοτοσικλετιστής πλεύρισε το αυτοκίνητο και άρχισε πάλι να καβγαδίζει με τους επιβάτες του, αυτή τη φορά κυρίως με τον συνοδηγό.

Ξαφνικά ο οδηγός της μοτοσικλέτας έβγαλε πιστόλι, πυροβόλησε μια φορά στην κοιλιά τον συνεπιβάτη του αυτοκινήτου και εν συνεχεία ανέβηκε στη μοτοσικλέτα και εξαφανίστηκε. Εσπευσμένα ο οδηγός μετέφερε τον τραυματία στο νοσοκομείο «Αγιος Σάββας», όπου όμως διαπιστώθηκε ότι στο μεσοδιάστημα ο άτυχος 40χρονος είχε εκπνεύσει.