ΣΥΡΙΖΑ: Παραμένει πρόεδρος της ΚΟ ο Σωκράτης Φάμελλος

26-09-23 | Πολιτική

Ο Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκε με τον επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, Σωκράτη Φάμελλο.
Αλλεπάλληλες συναντήσεις έχει ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, με στελέχη προκειμένου να στελεχωθούν οι νέες θέσεις στην ηγεσία του κόμματος και της κοινοβουλευτικής ομάδας.

Ο ίδιος έχει ξεκινήσει από χθες μπαράζ συσκέψεων ενώ ανακοίνωσε ήδη τις πρώτες αποφάσεις του. Σήμερα, Τρίτη, στις 11 το πρωί ο Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκε με τον Σωκράτη Φάμελλο, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να παραμείνει πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Σωκράτης Φάμελλος θα παραμείνει πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Αυτό συμφωνήθηκε κατά τη συνάντηση που είχε νωρίτερα ο νέος πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελακης, με τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, Σωκράτη Φάμελλο στο γραφείο του στη Βουλή.

Ήδη χθες ο Στέφανος Κασσελάκης ανακοίνωσε τις πρώτες αλλαγές σε επίπεδο προσώπων. Χρέη διευθυντή του Πολιτικού του Γραφείου, αναλαμβάνει ο δικηγόρος Μανώλης Καπνισάκης. Η πρώην βουλευτής του κόμματος και δημοσιογράφος Δώρα Αυγέρη θα είναι εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, και ο πρώην βουλευτής Γιώργος Τσίπρας, διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Θεωρείται βέβαιο ότι τον Στέφανο Κασσελάκη θα πλαισιώνουν ο Νίκος Παππάς, ο Ευάγγελος Αποστολάκης και η Θεοδώρα Τζάκρη που στήριξαν την υποψηφιότητά του, ενώ το μεγάλο στοίχημα για τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ παραμένει το εάν θα καταφέρει να διαφυλάξει την ενότητα του κόμματος.