Όλος ο πολιτικός κόσμος στο πλευρό της Ντόρας Μπακογιάννη

18-10-21 | Πολιτική

Όλος ο πολιτικός κόσμος στο πλευρό της Ντόρας Μπακογιάννη - Oι αναρτήσεις των πολιτικών. 

Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε η Ντόρα Μπακογιάννη, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, το μεσημέρι της Δευτέρας. Συγκεκριμένα, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έκανε γνωστό ότι διαγνώστηκε με «πολλαπλό μυέλωμα σε πολύ αρχικό στάδιο.

Στο μήνυμά της η Ντόρα Μπακογιάννη τόνισε ότι θα συνεχίσει να δουλεύει κανονικά και να παλεύει για τον τόπο που τόσο αγαπά, παράλληλα με τη θεραπεία της για τον καρκίνο. «Είμαι στα χέρια εξαιρετικών γιατρών που έχει η χώρα μας και νιώθω αποφασισμένη για αυτή τη νίκη και πολύ αισιόδοξη για το μέλλον», κατέληξε.

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος της χώρας, με αναρτήσεις στα social media, πιστεύει ότι η ίδια θα βγει νικήτρια σε αυτή τη δύσκολη μάχη με τον καρκίνο.

Αλέξης Τσίπρας: «Είναι μαχήτρια, θα βγει νικήτρια»

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε τη συμπαράστασή του στην Ντόρα Μπακογιάννη, δηλώνοντας βέβαιος ότι θα ξεπεράσει τον καρκίνο.

«Είναι μαχήτρια και θα βγει νικήτρια», τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Επικοινώνησα με την Ντόρα Μπακογιάννη και της εξέφρασα τη συμπαράστασή μου, τις ειλικρινείς ευχές μου αλλά και τη βεβαιότητα ότι θα ξεπεράσει την ασθένεια που με παρρησία ανακοίνωσε σήμερα δημόσια. Είναι μαχήτρια και θα βγει νικήτρια.

— Αλέξης Τσίπρας - Alexis Tsipras (@atsipras) October 18, 2021

«Κύμα» συμπαράστασης στα social media 

Η @Dora_Bakoyannis με θάρρος μίλησε για τη διάγνωσή της και τη μάχη που έχει μπροστά της. Εύχομαι ολόψυχα να βγει γρήγορα νικήτρια από αυτή τη δοκιμασία.

— Niki Kerameus (@nkerameus) October 18, 2021

Εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη στην @Dora_Bakoyannis. Είμαι σίγουρος ότι και από αυτήν τη μάχη θα βγει νικήτρια και πιο δυνατή. Ντόρα είμαστε στο πλευρό σου!

— Varvitsiotis Miltiadis (@MVarvitsiotis) October 18, 2021

Η @Dora_Bakoyannis είναι δυνατός άνθρωπος και με σιδερένια θέληση. Θα εξέλθει και από αυτή την δοκιμασία νικητής. Πολλά Περαστικά

— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) October 18, 2021

Περαστικά από καρδιάς στην Ντόρα Μπακογιάννη! Όταν υπάρχουν σοβαρά θέματα υγείας και ζωής, οι πολιτικές διαφορές μπαίνουν στην άκρη. Ντόρα σου εύχομαι ολόψυχα και πιστεύω πως θα αντιμετωπίσεις νικηφόρα αυτή την περιπέτεια! https://t.co/TJzU7LVhIH

— Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) October 18, 2021

Θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη στην Ντόρα Μπακογιάννη για τη μάχη που έχει να δώσει. Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά!

— Νάσος Ηλιόπουλος (@n_iliopoulos) October 18, 2021

Εύχομαι από καρδιάς στην @Dora_Bakoyannis να μπορέσει να ξεπεράσει γρήγορα την περιπέτεια της υγείας της. Είναι πάρα πολύ δυνατή και είμαι σίγουρος, ότι με τη βοήθεια των ιατρών και του Θεού, θα βγει τελικά νικήτρια.

— Γιάννης Καλλιάνος (@kallianos) October 18, 2021