Συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου στον Στέφανο Τσιτσιπά

13-06-21 | Πολιτική

Συγχαρητήρια ΠτΔ Κατερίνας Σακελλαρόπουλου στον Στέφανο Τσιτσιπά

Συγχαρητήρια στον Στέφανο Τσιτσιπά για τη συμμετοχή του στον τελικό του Roland Garros έστειλε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαρόπουλου μέσω twitter.

Ειδικότερα στην ανάρτηση της η Πρόεδρος αναφέρει:

Συγχαρητήρια στον Στέφανο Τσιτσιπά για τη συμμετοχή του στον τελικό του #rolandgarros, την πρώτη για αθλητή μας, αποτέλεσμα σπουδαίου ταλέντου και σκληρής δουλειάς. Είμαστε περήφανοι για τον Στέφανο και για τη Μαρία Σάκκαρη, που χαρίζουν μεγάλες στιγμές στον ελληνικό αθλητισμό!

Συγχαρητήρια στον Στέφανο Τσιτσιπά για τη συμμετοχή του στον τελικό του #rolandgarros, την πρώτη για αθλητή μας, αποτέλεσμα σπουδαίου ταλέντου και σκληρής δουλειάς. Είμαστε περήφανοι για τον Στέφανο και για τη Μαρία Σάκκαρη, που χαρίζουν μεγάλες στιγμές στον ελληνικό αθλητισμό!

— President  (@PresidencyGR) June 13, 2021

Συγχαρητήρια του πρωθυπουργού σε Τσιτσιπά και Σάκκαρη

Τα συγχαρητήριά του στον Στέφανο Τσιτσιπά και τη Μαρία Σάκκαρη εξέφρασε με αναρτήσεις του στο twitter ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας πως η πορεία τους είναι απόδειξη για το πόσα μπορεί να πετύχει κανείς με σκληρή δουλειά και αφοσίωση. Ταυτόχρονα ο πρωθυπουργός εκφράζει τις ευχαριστίες του για την υπερηφάνεια που μας γέμισαν οι δυο μεγάλοι αθλητές.

«Συγχαρητήρια στον Στέφανο Τσιτσιπά και στη Μαρία Σάκκαρη για την εκπληκτική τους παρουσία στο #RolandGarros. Η πορεία σας είναι απόδειξη του πόσα μπορεί να πετύχει κανείς με σκληρή δουλειά και αφοσίωση. Μπράβο και στους δύο! Μας γεμίσατε υπερηφάνεια!», αναφέρει στις αναρτήσεις του ο πρωθυπουργός.

Συγχαρητήρια στον Στέφανο Τσιτσιπά και στη Μαρία Σάκκαρη για την εκπληκτική τους παρουσία στο #RolandGarros. Η πορεία σας είναι απόδειξη του πόσα μπορεί να πετύχει κανείς με σκληρή δουλειά και αφοσίωση. Μπράβο και στους δύο! Μας γεμίσατε υπερηφάνεια! pic.twitter.com/J9eklgjaDG

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) June 13, 2021

Ν. Δένδιας: Στο κορυφαίο επίπεδο του τένις παγκοσμίως ο Σ. Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέδειξε ότι βρίσκεται στο κορυφαίο επίπεδο του τένις παγκοσμίως ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σε ανάρτησή του στο twitter.

«Με την παρουσία του ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον τελικό του Roland Garros απέδειξε ότι βρίσκεται στο κορυφαίο επίπεδο του τένις παγκοσμίως. Του αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την προσπάθεια».

Με την παρουσία του ο @steftsitsipas στον τελικό του #RolandGarros απέδειξε ότι βρίσκεται στο κορυφαίο επίπεδο του τένις παγκοσμίως. Του αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την προσπάθεια. pic.twitter.com/jtmYCaOHYn

— Nikos Dendias (@NikosDendias) June 13, 2021

Μ. Βαρβιτσιώτης: Ο Σ. Τσιτσιπάς κέρδισε μια θέση ανάμεσα στους κορυφαίους

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε μια θέση ανάμεσα στους κορυφαίους, ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης σε ανάρτησή του στο twitter.

«Στέφανε ήσουν συγκλονιστικός. Σήμερα κέρδισες την αναγνώριση, την καταξίωση και μία θέση ανάμεσα στους κορυφαίους. Και μόνο η συμμετοχή σου σε έναν τελικό Grand Slam είναι ένα τεράστιο και μοναδικό επίτευγμα. Σύντομα η κορυφή θα είναι δική σου», ανέφερε.

Στέφανε ήσουν συγκλονιστικός. Σήμερα κέρδισες την αναγνώριση, την καταξίωση & μία θέση ανάμεσα στους κορυφαίους. Και μόνο η συμμετοχή σου σε έναν τελικό Grand Slam είναι ένα τεράστιο & μοναδικό επίτευγμα. Σύντομα η κορυφή θα είναι δική σου. @steftsitsipas #RolandGarros pic.twitter.com/wZiu9KvqaR

— Varvitsiotis Miltiadis (@MVarvitsiotis) June 13, 2021