Τρύφωνας Αλεξιάδης: Όλα τα νεότερα για την υγεία του

22-01-20 | Πολιτική

Ελεγχόμενη είναι η κατάσταση του Τρύφωνα Αλεξιάδη, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Νοσοκομείο «Γεννηματάς», μετά το επεισόδιο που υπέστη χθες στη Βουλή, στη διάρκεια συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου:

«Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, κ. Τρύφωνας Αλεξιάδης εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Νευρολογική Κλινική του ΓΝΑ Γ. Γεννηματάς και υπόκειται σε σειρά απεικονιστικών και εργαστηριακών εξετάσεων.

Η κατάστασή του είναι ελεγχόμενη.

Σε κάθε εξέλιξη θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση».

Η «κατάρρευση» στη Βουλή

Υπενθυμίζεται ότι στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Τρίτης. Ο κ. Αλεξιάδης έπαθε επιληπτική κρίση, του γύρισε η γλώσσα και έχασε τις αισθήσεις του. Αμέσως διεκόπη η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και έσπευσαν οι γιατροί Ολγα Γεροβασίλη και Παύλος Πολάκης προκειμένου να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες.

Άμεσα, ειδοποιήθηκε ο ιατρός της Βουλής, ενώ τελικά μεταφέρθηκε με τη συνοδεία αρκετών συναδέλφων του στο ιατρείο του Κοινοβούλιου για περαιτέρω εξετάσεις. Λίγο αργότερα, βγήκε από το ιατρείο της Βουλής ο κ. Πολάκης και ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος.

Ακολούθως, ο κ. Αλεξιάδης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» για περαιτέρω κλινικές εξετάσεις.

Αργά το απογευμα της Τρίτης ο Τρύφων Αλεξιάδης έκανε και μια ανάρτηση στο Facebook, στην οποία αναφέρει πως είναι καλά και ευχαριστεί για το ενδιαφέρον.

 

  

 

thetoc