ΑΝΕΛ κατά Κουντουρά και Κόκκαλη - Εχουν πάρει πολιτικά ανταλλάγματα

14-01-19 | Πολιτική

Όπως ήταν αναμενόμενο τόσο η κυρία Κουντουρά όσο και ο κ. Κόκκαλης, με σημερινές τους δηλώσεις ξεκαθάρισαν ότι θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση και θα την συνεχίζουν να στηρίζουν.

Άμεση ήταν η αντίδραση, του Προέδρου των ΑΝΕΛ, που με διαδοχικές του αναρτήσεις στο twitter, ανακοίνωσε ότι η κυρία Κουντουρά και ο κ. Κόκκαλης, διαγράφονται από την Κ.Ο των ΑΝΕΛ, συνοδεύοντας τις διαγραφές με αιχμηρά σχόλια.

Σγουρίδης: Κουντουρά και Κόκκαλης έχουν πάρει πολιτικά ανταλλάγματα

«Έχουν πάρει πολιτικά ανταλλάγματα από τη στιγμή που παραμένουν στις υπουργικές τους θέσεις και δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης, είναι αυτοί που έχουν κάνει το χειρότερο αδίκημα, για την καρέκλα», τόνισε ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Σγουρίδης αναφερόμενος στην κυρία Κουντουρά και στον κ. Κόκκαλη.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Σγουρίδης δήλωσε μεταξύ άλλων, ότι «φαίνεται ότι διαπραγματεύονται με την κυβέρνηση για μια ψήφο», υπογραμμίζοντας ότι η στάση τους ενοχλεί καθώς αυτοί οι άνθρωποι, σε αντίθεση με τον κ. Ζουράρη και τον κ. Παπαχριστόπουλο, δεν μιλούσαν όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Μάλιστα αναφερόμενος στην δήλωση της κυρία Κουντουρά στο ΑΠΕ, ότι στηρίζει την Κυβέρνηση, ο κ. Σγουρίδης είπε ότι έτσι θέτει τον εαυτό της εκτός κινήματος και υπογράμμισε ότι όσοι παίζουν προσωπικά παιχνίδια θα διαγραφούν από τους ΑΝΕΛ.

Πρόσθεσε δε πως «ο κ. Κουίκ είχε θέσει τον εαυτό του έκτος κινήματος εδώ και πάρα πολύ καιρό. Κάποιοι έχουν το ανάστημα και παραιτούνται τους άλλους ας τους κρίνει ο λαός. Ο κ. Παπαχριστόπουλος έχει ξεκαθαρίσει ότι θα ψηφίσει τη συμφωνία και θα παραδώσει την έδρα του, είναι μια θέση καθαρή, εκφρασμένη εξαρχής»

Κατσίκης: Αποστάτες όσοι προδώσουν την Κυβέρνηση

Αμέσως μετά μίλησε και ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Κατσίκης, τονίζοντας ότι η κυρία Κουντουρά, έχει ευεργετηθεί πάρα πολύ από τον Πάνο Καμμένο και με την δήλωσή της θέτει τον εαυτό της εκτός κινήματος.

«Δεν θα την έκανε Υπουργό ο Τσίπρας, αν δεν είχε εισηγηθεί την υπουργοποίηση της ο Καμμένος», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Κατσίκης χαρακτήρισε αποστάτες όσους παραμένουν στην κυβέρνηση και πρόσθεσε ότι εδώ φαίνεται και η διαφωνία μας με τον Πρωθυπουργό γιατί αντί να καρατομήσει αυτούς που ο Πάνος Καμμένος του ζήτησε, αυτός τους κρατάει και στην Κυβέρνηση.

 

 

ant1news