Μητσοτάκης: Καταψηφίζουμε τον προϋπολογισμό - Η κυβέρνηση έχει ευθύνες για την τρομοκρατία

18-12-18 | Πολιτική

Καταψηφίζουμε την κυβέρνηση των απαράδεκτων εθνικών υποχωρήσεων, την κυβέρνηση των σκανδάλων και της διαπλοκής τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην έναρξη της ομιλίας του στη βουλή για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2019. 

«Καταψηφίζουμε τον προϋπολογισμό. Όχι μόνο τις επιμέρους προβλέψεις του αλλά μέσω αυτού συνολικά την κυβέρνησή σας» ανέφερε επίσης. 

Σημείωσε ότι είναι οξύμωρο το να παρουσιάζεται σήμερα ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ Χουλιαράκης, να υπεραμύνεται της υπευθυνότητας και της πειθαρχίας όταν η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν αυτή που ανατίναξε τη χώρα του πρώτου εξαμήνου του 2015. 

Για τη επίθεση στον ΣΚΑΙ ανέφερε ότι είναι ένα ακόμα αποτέλεσμα της στρατηγικής της έντασης που ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ από όταν ήταν ακόμα αντιπολίτευση.

Είπε ότι οι καταλήψεις και οι γροθιές γίνονται εύκολα ρόπαλα και μολότοφ για να καταλήξουν σε βόμβες. Όσο ανοιχτή είναι η δημοκρατία μας σε διαφορετικές απόψεις τόσο αμείλικτη θα είναι με εκείνους που θα θελήσουν να την φιμώσουν με βία.

Ανέφερε ότι η τρομοκρατία μπορεί να οργανώνεται σε γιάφκες αλλά γεννιέται στα λόγια του ακραίου διχασμού και του κηρύγματος του μίσους και θρέφεται μέσα σε μια κοινωνία που δυστυχώς ένα τμήμα της έχει αποκτήσει ένα αίσθημα ανοχής στη βία. 

 

skai