Τσίπρας: Η δύναμη της πίστης, όπως κι αν την βιώνει ο καθένας μας, είναι κινητήρια δύναμη

15-08-18 | Πολιτική

«Δεκαπενταύγουστος, το μικρό Πάσχα της Ορθοδοξίας, σπουδαία μέρα για την παράδοση του λαού μας», αναφέρει στο μήνυμά του για τον εορτασμό της σημερινής μέρας ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

«Η δύναμη της πίστης, όπως κι αν την βιώνει ο καθένας μας, είναι κινητήρια δύναμη για να αντιμετωπίζουμε τις προσωπικές και συλλογικές δυσκολίες», σημειώνει ο πρωθυπουργός για να συμπληρώσει:

«Η αγάπη για τον άνθρωπο, η αλληλεγγύη, ο σεβασμός της ιστορίας και της παράδοσης, αποτελούν σταθερές συντεταγμένες στην πορεία και στον αγώνα μας για την οικοδόμηση μιας πιο δίκαιης κοινωνίας».

Κλείνοντας το μήνυμα του, ο κ. Τσίπρας εύχεται «χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες απανταχού της γης».

Δεκαπενταύγουστος, το μικρό Πάσχα της Ορθοδοξίας, σπουδαία μέρα για την παράδοση του λαού μας. Η δύναμη της πίστης, όπως κι αν την βιώνει ο καθένας μας, είναι κινητήρια δύναμη για να αντιμετωπίζουμε τις προσωπικές και συλλογικές δυσκολίες.

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) 15 Αυγούστου 2018

Η αγάπη για τον άνθρωπο, η αλληλεγγύη, ο σεβασμός της ιστορίας και της παράδοσης, αποτελούν σταθερές συντεταγμένες στην πορεία και στον αγώνα μας για την οικοδόμηση μιας πιο δίκαιης κοινωνίας. Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες απανταχού της γης.

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) 15 Αυγούστου 2018