Στη Λέσβο ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Οι αναρτήσεις του στο Twitter

08-02-16 | Πολιτική

τη Λέσβο βρίσκεται σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του για το προσφυγικό - μεταναστευτικό ζήτημα, ο οποίος επισκέπτεται τα Κέντρα Υποδοχής προσφύγων - μεταναστών Καρά Τεπέ και τη Μόρια και ενημερώνεται από τους αρμόδιους φορείς.

Επίσης, ο κ. Μητσοτάκης θα συμμετάσχει σε ευρεία σύσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Την άποψη ότι η κατάσταση στο προσφυγικό επιδεινώθηκε τον τελευταίο χρόνο από τους κακούς χειρισμούς της κυβέρνησης, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την επίσκεψη του στη Λέσβο.

Ο κ. Μητσοτάκης, με αναρτήσεις του στο Twitter, κατηγόρησε την κυβέρνηση για κακό χειρισμό και τόνισε ότι πρέπει να ολοκληρωθεί η κατασκευή των hotspots στο νησί.

Παράλληλα, διευκρίνισε ότι η κατασκευή τους από μόνη της δεν θα λύσει το πρόβλημα και ανέβασε φωτογραφίες από την επίσκεψη του στα Κέντρα Υποδοχής προσφύγων στη Λέσβο.

Η κατάσταση στο προσφυγικό επιδεινώθηκε τον τελευταίο χρόνο απο τους κακούς χειρισμούς της Κυβέρνησης #Lesvos #Moria pic.twitter.com/PV5r5pbGGd

— Κυριάκος Μητσοτάκης (@kmitsotakis) Φεβρουάριος 8, 2016

Η Κυβ. πρέπει να ολοκληρώσει τα hot spots. Βέβαια η κατασκευή απο μόνη της δεν θα λύσει το πρόβλημα. #Lesvos pic.twitter.com/VTAtvOZSvP

— Κυριάκος Μητσοτάκης (@kmitsotakis) Φεβρουάριος 8, 2016

Στο κέντρο προσωρινής παραμονής προσφύγων στο Καρά Τεπε. #Lesvos pic.twitter.com/wKdJE2tktV

— Κυριάκος Μητσοτάκης (@kmitsotakis) Φεβρουάριος 8, 2016