Άδωνις: Τελικά ο Βορίδης είναι υπαρχηγός του Τζιτζικώστα!

13-11-15 | Πολιτική

Λίγη ώρα μετά την επίσημη δήλωση στήριξης του Μάκη Βορίδη στον Απόστολο Τζιτζικώστα, ο Αδωνις Γεωργιάδης απάντησε με δηλώσεις και ένα retweet στον λογαριασμό του στο twitter.

Όλοι έλεγαν ότι είμαι ο υπαρχηγός του Βορίδη. Τελικά ο Βορίδης είναι ο υπαρχηγός του Τζιτζικώστα, είπε ο Αδωνις Γεωργιάδης ανοίγοντας νέο κύκλο αντιπαράθεσης στην διαδικασία της εκλογής Προέδρου στη Νέα Δημοκρατία.

Ο κ. Γεωργιάδης, κάνει λόγο στην Καθημερινή για αποτελέσματα «πολιτικής συναλλαγής, τα οποία θα καταδικάσουν οι ψηφοφόροι στην κάλπη». «Η διαφαινόμενη άνοδος της υποψηφιότητάς μου, προφανώς προκάλεσε πανικό στο επιτελείο Τζιτζικώστα» δήλωσε και πρόσθεσε: «Η δήλωση του κ. Βορίδη για τη μάχη κατά της ιδεολογικής ηγεμονίας της Αριστεράς, που δήθεν έθεσε στο δημόσιο διάλογο ο κ. Τζιτζικώστας, είναι το βασικό επιχείρημα της υποψηφιότητάς μου, αποδεικνύοντας ότι μοναδικός στόχος αυτής της κίνησης είναι να ανακοπεί η άνοδός μου. Την απάντηση θα δώσουν οι ψηφοφόροι στις 22 Νοεμβρίου και θα καταδικάσουν τέτοιου είδους πολιτικές συναλλαγές» καταλήγει ο κ. Γεωργιάδης, στέλνοντας εκ νέου μήνυμα ότι θα παραμείνει μέχρι τέλους στην κούρσα.