Πολιτικό παρασκήνιο: Κωνσταντίνος Μητσοτάκης καλεί Καμμένο!

17-12-14 | Πολιτική

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος θα συναντηθεί το πρωί της Πέμπτης με τον επίτιμο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί μετά από πρωτοβουλία του πρώην πρωθυπουργού στο γραφείο του στην οδό Αραβαντινού.

"Από το 1991 βρισκόμαστε με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη,με μεγάλη μου χαρά θα τον συναντήσω" 'Ελεγε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος στους συνεργάτες του μετά την πρόσκληση που του απηύθυνε ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

"Στις 29 του μηνός η χώρα αλλάζει σελίδα", δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, προσερχόμενος στη Βουλή για την ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ερωτηθείς δε για το αν η αυριανή συνάντησή του με τον επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη θα αφορά την προεδρική εκλογή, απάντησε: "Όχι απαραίτητα".

Με την πρωτοβουλία αυτή ο πρώην πρωθυπουργός είναι σαφές πως θέλει να συζητήσει με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων τα περί εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας, ενώ ο πρώην πρωθυπουργός σκοπεύει να εξηγήσει στον Πάνο Καμμένο τις συνέπειες από τη μη εκλογή Προέδρου και την προσφυγή σε πρόωρες εκλογές.

Κοινώς, ο πρώην πρωθυπουργός που διατηρεί χρόνια φιλικές σχέσεις με τον Πάνο Καμμένο θα του ζητήσει ευθέως να ψηφίσουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.