Τα ζώδια σήμερα 10 Μαρτίου: Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ζυγό

10-03-23 | Ζώδια - Προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα 10 Μαρτίου: Καρκίνοι, τα οικονομικά σάς δημιουργούν μεγάλο άγχος
 Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ζυγό, το ενδιαφέρον θα είναι επικεντρωμένο στην κοινωνική εικόνα, στις επαφές, στα συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα. Θα εκδηλωθεί ανάγκη για ασφάλεια, για ισορροπία, για συντροφικότητα και για ειρηνική συνύπαρξη. Δημιουργικές θα είναι οι συζητήσεις που θα γίνουν, θα υπάρξουν επικοινωνιακά ανοίγματα, λύσεις θα βρεθούν σε επίμαχα ζητήματα. Βελτιώνονται οι σχέσεις προσωπικές, φιλικές, κοινωνικές, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επανασύνδεση και συμφιλίωση.

 Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, θα υπάρξει άνεση και οικειότητα. Οι επαφές πολύ γρήγορα θα πάρουν μία πιο προσωπική όψη, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για έναρξη σχέσης.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη, καλό θα είναι να μην δοθεί έκταση στην ανασφάλεια και στην αμφισβήτηση. Ενδεχομένως να είναι κάπως απογοητευτικός ο τρόπος σκέψης, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθεί η προσκόλληση στις αρνητικές εκδοχές. Τα ζευγάρια θα πρέπει να αποφύγουν τις εντάσεις και τις πιεστικές συμπεριφορές, προσοχή στην καχυποψία, ελλοχεύει κίνδυνος για σκηνές ζηλοτυπίας που θα δημιουργηθούν από ανασφάλεια.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη είναι μία θετική όψη, θα βοηθήσει στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και της δυναμικότητας. Θα υπάρξει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, στον επαγγελματικό τομέα οι προσεγγίσεις θα είναι άμεσες, οι μεθοδικές διεκδικήσεις θα ανοίξουν δρόμο για θετική αλλαγή.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

στο ourlife.gr