Tα ζώδια σήμερα 5 Νοεμβρίου: Ζυγοί, μακριά από συζητήσεις με συναδέλφους

05-11-20 | Ζώδια - Προβλέψεις

Ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία, αλλά αργούν να ξεμπλοκάρουν τα πράγματα
Το βράδυ η Σελήνη μπαίνει στον Καρκίνο, μέχρι τότε ας μην περιμένουμε αποτελέσματα και ας μην κάνουμε καινούργια ξεκινήματα. Ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία, αλλά αργούν να ξεμπλοκάρουν τα πράγματα. Την Κυριακή περίπου ξεκαθαρίζουν οι συνθήκες και θα έχουμε εξελίξεις.
Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, αξιοποίησε την ημέρα για να περάσεις όμορφα γιατί απολαμβάνοντας μικρά καθημερινά πράγματα θα λειτουργήσει ανακουφιστικά στην ψυχολογία σου. Προσοχή καθώς οι αναμνήσεις έρχονται στο μυαλό σου και φροντίζουν να σε μπερδεύουν και να ρίχνουν την ψυχολογία σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά
Η μέρα είναι ιδανική για να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι σου ανήκουν καθώς εργάζεσαι σκληρά και νιώθεις ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να ανταμειφθείς στο ακέραιο. Προσοχή σε επικοινωνιακά λάθη λόγω συναισθηματικής φόρτισης που μπορεί να σου στοιχίσουν σημαντικά.

Το πάθος απογειώνεται σε προσωπικό επίπεδο και δημιουργεί μοναδικές στιγμές που μπορείς να απολαύσεις με το ταίρι σου, κάτι που θα σας φέρει πιο κοντά από ποτέ. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει μία γνωριμία που θα δώσει εχέγγυα για σταθερότητα και έντονο συναισθηματισμό στη ζωή σου.

ΤΑΥΡΟΣ ...

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr