Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 15/12/2016

15-12-16 | Ζώδια - Προβλέψεις

Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα Πέμπτη

Κριός

Ο Κριός σήμερα Πέμπτη, 15/12/2016 θα είναι αρκετά ήρεμος και ισορροπημένος, σε διάφορους τομείς που μέχρι τώρα του δημιουργούσαν πρόβλημα και τον αναστάτωναν. Μην αφήσεις να σου ξεφύγει πάλι η κατάσταση και καλό είναι σήμερα να κάνεις ότι μπορείς, για να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται, αλλά και τη δική σου δύναμη και ενέργεια για να βάλεις τη ζωή σου σε τάξη μια και καλή. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ξεχάσεις τα πισωγυρίσματα.

Αισθηματικές

Στην αισθηματική σου ζωή καλέ μου Κριέ, όλα κυλάνε σε ήρεμους και χαλαρούς ρυθμούς και με λίγη καλή θέληση, μπορείς να καλύψεις το κενό που έχει δημιουργηθεί στη σχέση σου. Εάν είσαι μόνος, μην ξεχνάς ότι ο Άρης εξακολουθεί να κινείται στον Υδροχόο και μπορεί γρήγορα να σου φέρει αυτό που ζητάς αρκεί να κάνεις κι εσύ μια προσπάθεια…

Επαγγελματικές

Ο Κριός σήμερα Πέμπτη, 15/12/2016 στην δουλειά του είναι σε πολύ καλή ισορροπία, αλλά χρειάζεται λίγη παραπάνω προσπάθεια, για να σταθεροποιήσει τις διάφορες καταστάσεις που του ξεφεύγουν από τον έλεγχο και του δημιουργούν κάθε τόσο πρόβλημα. Ασχολήσου κυρίως με θέματα του παρελθόντος, αλλά και με τα οικονομικά σου. Είναι μια καλή μέρα για να βρεις νέες πηγές εσόδων.

 

Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις για κάθε ζώδιο ΕΔΩ