Μια βαθιά εξομολόγηση έκανε η Μαρία Κίτσου στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show», το βράδυ της Δευτέρας (10/11). Η ταλαντούχα ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha «Να με λες Μαμά», μίλησε με ειλικρίνεια για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τα τελευταία χρόνια, τα προβλήματα υγείας και την έντονη κριτική που δέχθηκε για την εμφάνισή της.
«Δούλευα τόσο πολύ που δεν πρόλαβα να καταλάβω, να χαρώ, να απολαύσω τίποτα. Είναι σαν να τα έζησε μια άλλη κοπέλα. Είμαι αυστηρή με τον εαυτό μου, “αυτομαστιγώνομαι” πολύ. Έχω κάνει ψυχοθεραπεία και έχω περάσει δύσκολα θέματα με την υγεία μου. Πλέον έχω επιστρέψει στα φυσιολογικά μου», ανέφερε συγκινημένη η ηθοποιός.
Η Μαρία Κίτσου αποκάλυψε ότι η αύξηση βάρους που είχε τα τελευταία χρόνια οφειλόταν σε ιατρικούς λόγους, ωστόσο αυτό δεν την προστάτευσε από τα κακόβουλα σχόλια:
«Αντιμετώπισα ένα θέμα με τα κιλά μου λόγω υγείας, αλλά έπεσε επάνω μου μια “ανθρωποφαγία”. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς κάποιοι μπορούν να μιλούν ..
διαβάστε αναλυτικά και δείτε το βίντεο στο ourlife.gr