Παγκόσμια ανησυχία για την υγεία της Μαντόνα - Νοσηλεύτηκε στην εντατική

29-06-23 | ShowBiz

Στην εντατική η Μαντόνα. Τι συμβαίνει με την υγεία της. Αναβλήθηκε η παγκόσμια περιοδεία.

Η Μαντόνα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες στην εντατική. Μάλιστα βγήκε ανακοίνωση για την αναβολή της περιοδείας της.

 Σοβαρό πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει η διάσημη τραγουδίστρια Μαντόνα, η οποία χρειάστηκε μάλιστα να νοσηλευτεί για κάποιο διάστημα σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Το περασμένο Σάββατο η Μαντόνα ανέπτυξε μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη που οδήγησε σε πολυήμερη παραμονή στη ΜΕΘ, ανακοίνωσε ο μάνατζέρ της.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Μαντόνα βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της το Σάββατο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου χρειάστηκε να διασωληνωθεί. Στο πλευρό της 64χρονης βασίλισσας της ποπ, ήταν η κόρη της Λούρδη Λεόν.

«Η υγεία της βελτιώνεται, ωστόσο εξακολουθεί να βρίσκεται υπό ιατρική φροντίδα. Αναμένεται πλήρης ανάρρωση», είπε ο μάνατζερ της Μαντόνα και πρόσθεσε ότι το αστέρι της ποπ θα χρειαστεί να αναστείλει όλες τις υποχρεώσεις, στις οποίες περιλαμβάνεται και η περιοδεία.

Τον τελευταίο μήνα η Μαντόνα έκανε εντατικές πρόβες για την παγκόσμια περιοδεία Celebration World Tour, με την οποία θα γιόρταζε τα 40 χρόνια της καριέρας της.