Χριστίνα Παππά για Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Με είχε στηρίξει πάρα πολύ

13-06-23 | ShowBiz

Για τη γνωριμία της με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι μίλησε η Χριστίνα Παππά, σε συνέντευξη που παραχώρησε με αφορμή τον θάνατό του.

Υπενθυμίζεται πως ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας πέθανε σε ηλικία 86 ετών, ενώ νοσηλευόταν σε νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε της Ρώμης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό μας», η Ελληνίδα ηθοποιός αναφέρθηκε στις σχέσεις που είχε μαζί του, αλλά και τη στήριξη που είχε λάβει από τον Μπερλουσκόνι.

Αρχικά, είπε: «Είχαμε γνωριστεί με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ένας υπέροχος άνθρωπος, πανέξυπνος επιχειρηματίας, σπουδαίος πολιτικός, ήταν γλυκύτατος, είχε χιούμορ. Είναι στενάχωρο σαν γεγονός, γιατί όταν έχει γνωρίσει έναν τόσο σπουδαίο άνθρωπο με τόσο μεγάλη καρδιά, δεν γίνεται παρά να σε λυπεί το γεγονός».

Μάλιστα, στην ίδια συνέντευξη πρόσθεσε: «Κάναμε αρκετή παρέα, γιατί εγώ δεν έχανα ποτέ παιχνίδι της Μίλαν. Γενικότερα με είχε στηρίξει πάρα πολύ και εμένα και μια εταιρεία τότε που είχα στο εξωτερικό. Εγώ τους ένιωθα και τους νιώθω όλους οικογένειά μου γιατί με είχαν βοηθήσει πολύ. Εχθές όταν το έμαθα ειλικρινά στενοχωρήθηκα γιατί ήταν ξαφνικό. Να είναι καλά εκεί που πήγε», τόνισε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Παππά.

«Ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος ήταν πολύ κοντά στον κόσμο. Εμένα μου αρέσει οι πολιτικοί να είναι κοντά στον κόσμο και να δέχονται και την κριτική και το χιούμορ και όλα. Ο πόλεμος που δεχόταν για την προσωπική του ζωή ήταν αστείος, γιατί το να έχεις σχέσεις με ενήλικες γυναίκες δεν είναι κακό. Στην προσωπική του ζωή ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει», είπε κλείνοντας η ηθοποιός για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι.