Εβελίνα Νικόλιζα: Λένε ότι βρίσκομαι στην τηλεόραση επειδή είμαι κόρη της Μπέσσυς Αργυράκη, με στεναχωρεί

11-06-23 | ShowBiz

Συνέντευξη στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι» παραχώρησε η Εβελίνα Νικόλιζα. Η γνωστή YouTuber και τραγουδίστρια, που και φέτος συνεργάζεται με τη Ναταλία Γερμανού στον Alpha, μιλά για το τηλεοπτικό της μέλλον, τις σχέσεις της με την παρουσιάστρια αλλά και τα κακόβουλα σχόλια που της γίνονται σχετικά με το όνομα της μητέρας της και την «αβάντα» που της έχει δώσει σε ό,τι κάνει.

«Στην εκπομπή δέσαμε από την πρώτη στιγμή, αν κι αυτό δεν συμβαίνει συχνά, ήμουν πολύ τυχερή. Με την ομάδα της δουλειάς έχουμε αναπτύξει σχέσεις ζωής, όταν κλείνει ένας κύκλος σε μία δουλειά είναι εύκολο να χαθεί, αλλά οι βάσεις είναι γερές μεταξύ μας», δηλώνει η Εβελίνα Νικόλιζα.

Για τη σχέση της με την Ναταλία Γερμανού αναφέρει: «Από την αρχή υπήρχε ένα δέσιμο μεταξύ μας κι όσο περνάει ο καιρός γινόμαστε οικογένεια».

Πρόκειται να δούμε σύσσωμη την ομάδα και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στον Alpha; Η Εβελίνα Νικόλιζα αποκαλύπτει: «Η πρόθεση όλης της ομάδας της εκπομπής είναι να συνεχίσουμε και του χρόνου. Το δικό μου συμβόλαιο είναι 1 συν 1 και για να μην συνεχίσουμε του χρόνου, θα πρέπει να πάει κάτι πολύ στραβά».

«Μου λείπει το τραγούδι, συζητάω για ένα μουσικό project του χρόνου, απλά με έχει απογοητεύσει η μουσική γιατί προσπάθησα για χρόνια να είναι η βασική μου δουλειά, αλλά δεν τα κατάφερα. Με έχουν στενοχωρήσει σχόλια στο Twitter, όπως ότι βρίσκομαι στη τηλεόραση επειδή είμαι η κόρη της Μπέσσυς Αργυράκη κι είμαι μπλεγμένη με το σύστημα. Με «πνίγει», όταν κάποιοι θεωρούν πώς ό,τι έχω καταφέρει επαγγελματικά δεν το έχω κάνει μόνη μου», εξομολογείται σε άλλο σημείο η Εβελίνα Νικόλιζα.

πηγή: zappit.gr