Ορφέας Αυγουστίδης: Ο Αστέρης του Σασμού αγκαλιά με τον μοναχογιό του – Η τρυφερή φωτογραφία τους

28-11-22 | ShowBiz

Δεν θα ήταν υπερβολή εαν λέγαμε ότι ο ένας στους τρεις Ελληνες κάθε βράδυ στις 9 συντονίζονται στον Alpha για να δουν τον Σασμό. Και να παρακολουθήσουν τις περιπέτειες του Αστέρη – να δούν εαν ο έρωτάς του για την Αργυρώ θα καταφέρει να νικήσει τις συμπληγάδες μιας άγριας κρητικής βεντέτας. 

Τον Αστέρη υποδύεται ο Ορφέας Αυγουστίδης. Ο γνωστός ηθοποιός – και γιος της Μαρίας Τζομπανάκη – βρίσκεται σε μια απο τις καλύτερες φάσεις της ζωής του όχι μόνο επαγγελματικά αλλά και προσωπικά.

Ο μοναχογιός του Ορφέα και της αγαπημένης του συζύγου Γεωργίας Κρασσά, o μόλις ενός έτους Αχιλλέας, μεγαλώνει και τους γεμίζει την καθημερινότητα με χαρά και χαμόγελα.

  
Ο ίδιος συνηθίζει να δημοσιεύει στο προφίλ του στο Instagram φωτογραφίες από προσωπικές του στιγμές, ωστόσο οι αναρτήσεις με πρωταγωνιστή τον γιο του είναι μετρημένες.

Προχθές όμως, ο αγαπημένος ηθοποιός ανάρτησε μια γλυκιά φωτογραφία όπου πατέρας και γιος απαθανατίζονται αγκαλιασμένοι.

 Σημειώνεται ότι η παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί στο θέατρο – «Η μηχανή του Τούρινγκ» – έχει γνωρίσει επίσης τεράστια επιτυχία με συνεχόμενες sold out παραστάσεις, ενώ ο ίδιος ο Ορφέας Αυγουστίδης κέρδισε το βραβείο Α’ Ανδρικού Ρόλου αυτής της θεατρικής σεζόν για την ερμηνεία του στην εν λόγω παράσταση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Orfeas Avgoustidis (@orfeas_avgoustidis)