Κωνσταντίνος Παντελίδης: Τιμή μου που με συγκρίνουν με τον Παντελή - Τι είπε για τoν θάνατό του

01-04-21 | ShowBiz

Για τον αγαπημένο του αδελφό Παντελή και την απόφασή του να ασχοληθεί με τη μουσική και το τραγούδι μίλησε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Παντελίδης.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «τΑ ΝΕα» υποστηρίζει ότι «είναι τιμή μου όταν μου λένε ότι η φωνή μου μοιάζει με του Παντελή.

Ήταν ο κορυφαίος τραγουδιστής στην Ελλάδα για μια εποχή. Εδώ μοιάζουν οι φωνές ανθρώπων που δεν έχουν καμία συγγένεια μεταξύ τους. Δεν θα μοιάζει η δική μου με του αδελφού μου;" και προσθέτει: «δεν με φοβίζει η σύγκριση. Μοιάζει η χροιά της φωνής μας, αλλά δεν τον μιμούμαι. Αυτό το αντιλαμβάνεται κανείς και από την ομιλία μου». Σε ερώτηση για το εάν αισθάνεται ευνοημένος ή ευθύνη, ο Κωνσταντίνος Παντελίδης απάντησε ότι «είναι πολύ μεγάλη ευθύνη να κουβαλάει κανείς στις πλάτες του ένα τόσο μεγάλο όνομα.

Για την απώλεια του αδελφού του, ο Κωνσταντίνος τόνισε ότι «ήταν ένα τεράστιο πλήγμα για όλη την οικογένεια και όσοι έχουν βιώσει κάτι τέτοιο καταλαβαίνουν. Σαν οικογένεια είχαμε δύο επιλογές ... Διαβάστε περισσότερα στο Ourlife