Η Ελεονώρα Μελέτη άλλαξε look στα μαλλιά της

16-10-19 | ShowBiz

Η Ελεονώρα Μελέτη άλλαξε λουκ στα μαλλιά της . Άλλωστε έχει τολμήσει αρκετές φορές. Από κοντό αγορέ μαλλί σε ξανθιά αλλά και κόκκινη απόχρωση μέχρι και μακριά κατάξανθα μαλλιά που θα ζήλευε και η Barbie.

Η Ελεονώρα  έγινε κοκκινομάλλα.

Πιο συγκεκριμένα, ένα λαμπερό κόκκινο χρώμα έχουν από το πρωί τα μαλλιά της Ελεονώρας Μελέτη, η οποία για μία ακόμη φορά εμπιστεύθηκε τον αγαπημένο της hairstylist Πάνο Καλλίτση για αυτή την εντυπωσιακή αλλαγή.

Η διάσημη παρουσιάστρια ανέβασε το νέο της λουκ στο instagram γράφοντας: «Σήμερα ξύπνησα κ η διάθεση μου ήταν στο κόκκινο!!! Να σε αυτόν τον ginger τόνο... πήγα στον Πάνο Καλλίτση και του λέω: «νιώθω πως έχει εγκλωβιστεί μέσα μου η Τζεσικα Ράμπιτ. Απελευθέρωσε την σε παρακαλώ». Και να τι μου έκανε!!! Νομίζω το αγαπώ πριν καν το δω στεγνό».

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Σήμερα ξύπνησα κ η διάθεση μου ήταν στο κοκκινο!!! Να σε αυτόν τον ginger τόνο... πήγα στον @panoskallitsis κ του λέω: « νιώθω πως έχει εγκλωβιστεί μέσα μου η Τζεσικα Ράμπιτ. Απελευθέρωσε την σε παρακαλώ». Κ να τι μου έκανε!!! Νομίζω το αγαπώ πριν καν το δω στεγνό... #ginger #gingerhead #redginger #newlook915 @panoskallitsis @panoskallitsissalon

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti (@nonoram) στις16 Οκτ, 2019 στις 6:12 πμ PDT