Σταρόβας: Ανοίγω τα μάτια μου και βλέπω “έφυγε από τη ζωή ο Λαυρέντης”. Έμεινα…

27-09-19 | ShowBiz

 Στις αρχές Σεπτεμβρίου, η είδηση του θανάτου του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό, και όχι μόνο, κόσμο.

Ο φίλος και συνεργάτης του, Δημήτρης Σταρόβας, καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» ανέφερε τον τρόπο με τον οποίο έμαθε πως η φωνή του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, σίγησε για πάντα.

«Το έμαθα ξαφνικά. Το έμαθα με έναν πολύ περίεργο τρόπο. Με πήρε ο ύπνος βλέποντας ένα συνδρομητικό κανάλι. Θυμάμαι κοίταξα το ρολόι ήταν 05:30 και λέω πάω στο κρεβάτι να κοιμηθώ και δεν κατάλαβα πώς με πήρε ο ύπνος. Μετά από ώρα, γύρω στις 07.30 το πρωί και ενώ είχα πατήσει κατά λάθος το κοντρόλ της τηλεόρασης. Ανοίγω τα μάτια μου και βλέπω “έφυγε από τη ζωή ο Λαυρέντης”. Έμεινα… Έπαιζα το βράδυ στο θέατρο και την άλλη μέρα. Έγινε σε μια περίοδο που είχα 6-7 παραστάσεις στη σειρά. Είχαν μείνει 5-6 παραστάσεις και είχαμε πει να συνεννοηθούμε σε ποια θα έρθει».

Ο Δημήτρης Σταρόβας, στη συνέχεια, θέλησε να αναφερθεί και στα όσα έχουν ακουστεί σχετικά με την καθυστέρηση του ασθενοφόρου: «Αυτά που λένε για το ασθενοφόρο δεν ισχύουν. Δεν μπορώ να κατηγορείται κάποιος τζάμπα. Για να σωθεί θα έπρεπε να είναι κάποιος εκείνη την ώρα δίπλα με απινιδωτή».