Μέγκαν Μαρκλ: Αυτός είναι ο λόγος που ποζάρει πάντα με αυτόν τον τρόπο

06-09-19 | ShowBiz

Πολύ πριν γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας, η Μέγκαν Μαρκλ ήταν συνηθισμένη στα φλας των φωτογράφων. Σίγουρα όμως είναι κάτι τελείως διαφορετικό να ποζάρεις μπροστά στις κάμερες των φωτογράφων ως σταρ του Χόλιγουντ και τελείως διαφορετικό να ως δούκισσα και μέλος της βασιλικής οικογένειας. 

Στις περισσότερες εμφανίσεις της Μέγκαν ο φακός πολλές φορές την απαθανατίζει να έχει μία συγκεκριμένη πόζα στην οποία τα χέρια της είναι μπροστά από την κοιλιά της έχοντας τους αγκώνες προς τα έξω, μία σοφιστικέ πόζα που σύμφωνα με την body language expert Blanca Cobb, δεν είναι τυχαίο.

«Τι συμβαίνει όταν στέκεσαι όρθιος πολλή ώρα; Έχεις μία συγκεκριμένη στάση σώματος η οποία σε κάνει να νιώθεις άνετος και στη συνέχεια σου γίνεται συνήθεια, γίνεται κομμάτι σου και δεν το σκέφτεσαι από ένα σημείο και μετά – αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο στα άτομα τα οποία εκτίθενται στα φώτα της δημοσιότητας.

Η συγκεκριμένη πόζα εξυπηρετεί τη Μέγκαν σε πολλά πράγματα. Είναι σαν μία αόρατη ασπίδα, σαν κάτι που την προστατεύει. Τα χέρια της είναι ενωμένα έτσι ώστε να αισθάνεται περισσότερη, άνεση, ασφάλεια αλλά και σιγουριά όταν είναι μπροστά στα φλας.»

thetoc