Μακρυπούλια - Χατζηγιάννης: Έτσι απάντησαν στις φήμες χωρισμού

09-03-19 | ShowBiz

Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια αποτελούν ένα από τα μακροβιότερα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Έτσι όταν πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που ήθελαν το ζευγάρι να περνά σοβαρή κρίση στη σχέση του και την ηθοποιό και παρουσιάστρια να έχει μετακομίσει από το κοινό τους σπίτι στην Αιξωνή Γλυφάδας στο σπίτι της οικογένειας της στον Κεραμεικό, δεν θέλαμε να τα πιστέψουμε. Λίγες ημέρες μετά μία φωτογραφία που φιλοξενεί το Κυπριακό περιοδικό Beautiful People, μας αποδεικνύει ότι μάλλον οι φήμες αυτές δεν ισχύουν.

Το ρεπορτάζ του περιοδικού ισχυρίζεται πως το ζευγάρι είναι μαζί κι ευτυχισμένο και μάλιστα ο φακός του απαθανάτισε τον τραγουδοποιό και την ηθοποιό σε ένα άκρως τρυφερό στιγμιότυπο. Το περιοδικό κυκλοφορεί στην Κύπρο την ερχόμενη Κυριακή.

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αποκλειστικό Μιχάλης Χατζηγιάννης- Ζέτα Μακρυπούλια Μαζί και ευτυχισμένοι! Ο φωτογραφικός φακός του Beautiful People πέτυχε το ζευγάρι πιο αγαπημένο από ποτέ, κόντρα στις φήμες που το ήθελαν χώρια. . . This Sunday!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beautiful People Magazine (@beautifulpeoplemag) στις8 Μάρ, 2019 στις 12:26 πμ PST

Πηγή: ladylike.gr