Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα: Λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας

01-09-18 | ShowBiz

Σήμερα γάμος γίνεται... και ο Σάκης Τανιμανίδης με την Χριστίνα Μπόμπα θα ενώσουν επίσημα τις ζωές τους στη Σίφνο, με κουμπάρους τους καλούς τους φίλους Μίλτο Καμπουρίδη και Μαρίνα Βερνίκου.

 

Χθες κατεβήκαμε τα σκαλιά του prewedding party μας... Σήμερα έτοιμαζομαστε να ανέβουμε τα σκαλιά της εκκλησίας! Η ώρα μας η καλή #sakischristina #iloveyou . . @dimitrisandritsos . [Amazing dress by @atelierloukia Shoes @kalogirou_stores Makeup @adamantia_katsampi ]

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa (@chrismpo) στις1 Σεπ, 2018 στις 12:50 πμ PDT



Ο Σάκης ντύθηκε με την βοήθεια καλών του φίλων και όλοι μαζί το διασκέδασαν όπως αρμόζει στην περίσταση.

Μάλιστα, λίγο πριν το καθιερωμένο ξύρισμα του γαμπρού και το ντύσιμο, έβγαλαν μια αναμνηστική φωτογραφία, την οποία έσπευσε να δημοσιεύσει ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

"Λίγο πριν την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου! Ήθελα να έχω όλους τους φίλους μου στις ετοιμασίες γι' αυτό τις μοιράζομαι με όλους εσάς που μου δείχνετε την αγάπη σας τόσα χρονιά!!! LETS GET MARRIED! #sakischristina", έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

 

 

Λιγο πριν την πιο ευτυχισμενη στιγμη της ζωης μου! Ηθελα να εχω ολους τους φιλους μου στις ετοιμασιες γι αυτο τις μοιραζομαι με ολους εσας που μου δειχνετε την αγαπη σας τοσα χρονια!!! LETS GET MARRIED! #sakischristina

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp) στις1 Σεπ, 2018 στις 8:04 πμ PDT

fthis