Πτώση της Αθηνάς Ωνάση από το άλογο!

11-06-18 | ShowBiz

Δεν πάνε και πολύ καλά τα πράγματα το τελευταίο διάστημα για την Αθηνά Ωνάση, αν κρίνουμε από το πόσες φορές έχει πέσει από το άλογο της σε αγώνες. Η πιο πρόσφατη, αυτή που συνέβη στις Κάννες, ήταν η τρίτη μέσα σε λίγες εβδομάδες, σύμφωνα με τον Αλέξη Μανθεάκη που ανάρτησε το υλικό στο Instagram του.

Η Ελεάννα Τρυφίδου ανέφερε στο Πρωινό και τη Φαίη Σκορδά με την ομάδα της, ότι ο Αλέξης Μανθεάκης, στενός συνεργάτης της Αθηνάς μέχρι πριν λίγο καιρό που της είχε σταθεί στο διαζύγιο, ανάρτησε το βίντεο με τη λεζάντα «Tι έγινε πριν 2 εβδομάδες στις Κάννες, τι άλλαξε στη ζωή της Αθήνας Ωνάση και εδώ και δέκα μέρες έχει τη μια αποτυχία μετά την άλλη με πτώση μάλιστα χθες στους αγώνες στις Κάννες; Πολλά τα σενάρια».

Η Αθηνά Ωνάση δεν είχε κάνει τόσες πτώσεις στην καριέρα της πριν απ΄αυτό το διάστημα που έκανε τρεις απανωτές. Ο κύριος Μανθεάκης ίσως να υπονοεί ότι κάτι συμβαίνει στην ψυχολογία και τη ζωή της εν γένει. Η πτώση της πάντως δεν ήταν παρά μια συνηθισμένη πτώση για αναβάτες και έγινε στους διεθνείς αγώνες που έλαβαν χώρα στις Κάννες.