Μύκονος : Συναυλία υπερπαραγωγή του Ρέμου, παρουσία του DiCaprio

29-07-16 | ShowBiz

Εντυπωσιακά πυροτεχνήματα  σε συναυλία υπερπαραγωγή έδωσε στην Μύκονο ο μοναδικός Αντώνης Ρέμος, ξεσηκώνοντας τους θαυμαστές του.

Την νύχτα μέρα έκαναν τα πυροτεχνήματα που ήταν σε όλη τη διάρκεια της συναυλίας. Σ

Ο γνωστός τραγουδιστής έχει γίνει θεσμός για το νησί η καλοκαιρινή του συναυλία σε κοσμοπολίτικη παραλία, Για έβδομη συνεχή χρονιά γνωστό κατάστημα καλέι τον Αντώνη Ρέμο.Στα μπροστινα τραπέζια η τιμή έφτασε τα 1000 ευρω ενώ λίγο πιο πίσω τα 500 ευρώ

Φέτος  στο πλευρό του Έλληνα τραγουδιστή ήταν οι Gipsy Kings, οι οποίοι άνοιξαν το πρόγραμμα μεταφέροντας όσους βρέθηκαν στη συναυλία σε μια πιο ρομαντική διάθεση.

Το «Bamboleo«,«Volare» ,«Djobi Djoba» είναι μόνο μερικά από αυτά που ερμήνευσαν και έκαναν τον κόσμο να χορεύει. Στη συνέχεια ερμήνευσαν μαζί με τον Αντώνη το «My way» του Frank Sinatra.

Εντύπωση προκάλεσε στην συναλία και η παρουσία του  Leonardo DiCaprio. Ο διάσημος ηθοποιός, απομακρυσμένος από τα τραπέζια, διασκέδασε έχοντας δίπλα του τη νέα του σύντροφο, Nina Ag
Ανάμεσα στο κοινό εντοπίσαμε την Ειρήνη Παπαδοπούλου με τον σύντροφο της και νονό της μικρής κόρης του Ρέμου, Ελένης, Κώστα Πηλαδάκη, τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τη δημοσιογράφο Έμυ Λιβανίου με τα παιδιά και τη μαμά της!