Η απάντηση του Ρουβά στην επίθεση της Διαβάτη για το βραβείο

09-12-14 | ShowBiz

Σε έντονο κλίμα πραγματοποιήθηκε η απονομή των Βραβείων Κριτικών Θεάτρου και Χορού 2014 όπου διακρίθηκε, ανάμεσα σε άλλους, ο Σάκης Ρουβάς. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ απέσπασε το Βραβείο Αρχαίου Δράματος για την ερμηνεία του ως Διόνυσος στην τραγωδία "Βάκχες" του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη.

Η Χρυσούλα Διαβάτη ανεβαίνοντας στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής για να παραλάβει ειδικό τιμητικό βραβείο σχολίασε το γεγονός ότι παίρνουν βραβεία οι σταρ.

Όταν ανέβηκε με τη σειρά του ο Σάκης Ρουβάς για να παραλάβει το βραβείο του κάποιος από το κοινό τον ρώτησε με "τι εφόδια παραλαμβάνει αυτό το βραβείο". Για να πάρει την αποστομωτική απάντηση: "Με την ψυχή μου, κυρία μου".

Το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα και φάνηκε να στηρίζει τον Σάκη και την απάντησή του. Ο ίδιος εξήγησε στη συνέχεια πως δεν θα επιτρέψει σε καμία αστυνομία θεάτρου να του απαγορεύσει να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα. "Έχω μάθει να ονειρεύομαι και να εξελίσσομαι", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Θεατρικών και Μουσικών Κριτικών, Κυριάκος Λουκάκος πήρε θέση σημειώνοντας: "Τιμάμε τις επιδόσεις και όχι τις προκαταλήψεις".